Sibel22 Bir haftadır sabah başlıyo günün yarısı dişlerini gıcırdatıyo dişler daha tam uzamadan kim noldular ya 😞 varmı başına gelen neden yapıyolar acaba bunu
curly_mom Sibel22 ayy benim oğlan da öyle üst dişler gelirken yapıyodu artık yapmıyor.. Sanırım kaşımak için yapıyolar 🤷🏻♀️
aysee-gul58 Sibel22 Canım benim oğlumda yapmaya başlamış gıcır gıcır yapıyor sürekli neden olur bilmiyorum ama aşıya gidince mutlaka sormayı düşünüyorum
hkubra Sibel22 dış çıkarırken olur canım agzinin içinde bişe var çocuk keşfediyor ama geçiyor zamanla unutuyor😀
Sibel22 curly_mom ilk alt ikisi varkem sanırım onlarla üstleri kaşıyodu şimdi ğsttede geldi bitane sabah başlıyo gıç gıç gıç
babyinlovee off oğlum 11 aylık üst düşleri çıkıyor öyle bir gıcırdatıyor ki dayanmakta güçlük çekiyorum 🤦🏼♀️
Sibel22 babyinlovee bende sadece bizdemi var diyodum ya internettede araştırdım araştırmanak lazımda midede problem barsa felan yazıyodu endişelendim
Sibel22 aysee-gul58 sizinde üstler gelincemi yapmaya başladı bende sorcamda aşımıza iki ay var ciddi bir durumsa hafta içi bi gidelim diyordum
Sibel22 hkubra ay inşallah geçer dayanamıyorum duydukça bi ürperiyorum 😀 ciddi birşey değilse sorun yokta endişelendim
Unknown Sibel22 Oğlumda üst dişin ucu gözüktüğünden beri 2-3 gündür yapıyor. Demek ki olağan bir durummuş, sevindim. 😅
curly_mom Sibel22 bizim ki de üst dişler uzayana kadar yaptı şu son zamanlar yapmıyor artık 😊 Hayır bi de engel de olamıyosun sinir bozucu 🤷🏻♀️
Sibel22 Aselina0319 inşallah öyledir canım ya devam ederse aşısı gelmeden bi giderim tabiki kontröle ama baya yaşayanda varmış
aysee-gul58 Sibel22 evet üst dişleri çıkınca yapmaya başladı bende anneme sordum hatta o da ara ara yapar dişlerini tanımaya başladı ya dedi
Gorkeminannesiii Sibel22 doktorumuz sey demişti degişik ses oldugu için hoslarına gidermiş 🙄 cok gıcık ses ama olsun yapıyo 😂
Sibel22 Gorkeminannesiii eğer bir problem yoksa yapsın ama dişlerde aşınır diye korktum bide anlıyo sanki yapma dedikçe yüzüme baka baka yapıyo😅