melektolga Kızlar camdaki kıza bakan var mı Kadının korse giydirmesine ne demeli ucunu yakması falan,ayyy ben çatladım ya deli karı gele erkek tarafına ne demeli 5 zeytin 15 Gr peynir 😂😂😂😂ne değişik dizi
Unknown melektolga Konusu çok ilgimi çekti izliyorum ama çok uzun ya, bakışmalarda içim şişiyor resmen. 🥵
Morfrenk melektolga Gülseren budayıcıoğlundan bu sene içimizi kararttı diye herkes şikayet etmiş ama ülkenin ruhiyesi epeydir kara bulutlarla kaplıyken TV de gerçek kesitlere üzülmeyi de saçma bulmuyorum açıkcası. Gülmeye de ihtiyacımız var ama Türk televizyonunun güldürürken düşündürmek gibi huyları pek yoktur bir kaç istisna dışında
Sezenaksukarademir Merve ben kitabına yemi başladım. Nasıl ilerleyecek merak ediyorum ama oğlandan fırsat bulup okumak çok zor. İnşallah güzeldir. Çünkü dizi izlemeyi asla sevmiyorum ☺️
VERA19 melektolga Evet başka şeyler açığa çıkıyor😬 2.bölümü ilk bölümden daha çok sevdim ben ilk bölüm daha iç karartıcı gelmişti bana.Giderek güzelleşir inşallahta izleriz🤩
Unknown Morfrenk Bu sene senaristler anlaşmışlar gibi… Birde ülkece birinin derdini dinlemeyi de severiz ya, dayadılar dramı. 😄
ikiKudurukAnnesi Ayy benim asıl merak ettiğim bu gerçek bir hikaye ise bu kadar ünlü iş adamı kim acaba 😂
asz ikiKudurukAnnesi 😆😆ayy benimle aynı şeyi düşünen birini görünce sevindim .bir de ben kırmızı odada ki nihal,vahit ve zafer gerçekte kim onu da merak ediyorum.malum türkiyenin en varlıklı ve tanınmış ailelerinden olunca insan acaba kim diye düşünmüyor değil.
PasaAnnesii melektolga 25 gr peynir 😅 bna tuhaf gelen şey kızı gece sahura çağırıyor sabah kahvaltı ediyorlar değişik
mombeto melektolga çok ilgimi çekti benm de ya. Kız kilo aldı mı diye tartıyor kız su içmiyor ya susuzluktan ölcek. Ama çok iyi dizi iyi ki perşembe günü. Salı masumlar apartmanı korku filminden hallice. cuma kırmızı oda psikoloji kalmadı. Çarşamba doğduğun ev kaderindir sonu nereye gidecek belli değil. Perşembe bir de başıma camdaki kız çıktı😂