balannesiii Duru___34 evet canım anneannesi zaten kitabı okudumda ben talihsiz bir şey gelmiş başlarına yazardımda diziyi izlerken öğrenmek istersin diye yazmadım🤦♀️
Degrmenesra melektolga eşim 5 dakka baktı şansa korse sahnesi vardı noluyo burda dedi bende kaba taslak anlattım kapattırdı hemen izleme psikolojini bozcan öyle şey mi olur yaptığına bak kadının dedi 😂 😂
melektolga Duru___34 kitapda öyleymiş anneannesiymş,kızı bi notere götürüp mühürlemediği kalıyo,hele damat kendini kırbaçlatıyor 😂
balannesiii melektolga kadının kendi kızı dayısının oğlu tarafından tecavüze ugruyor ve nalanı doğururken ölüyor cünkü yaşı kücükmüş kaldıramamıs sanırım anneanneside şimdi korseyi giydiriyor eğer olurda basına bişey gelirse anlasın diye annesi saklamıs ya tecavüze ugradıgını nalanda herşeyden haberdar olmak istiyor yazık kız neler cekmiş burcu biricik oynamıyor resmen yaşıyor gibi😩
Sedada melektolga ben de takip ediyorum izliyorum ama kitabını internetten okudum nalanin 7 yıllık ilişkisi varmış ve o kişi hayri diye geçiyor ve o kişi evli nalan bunu biliyor diye geçiyor
balannesiii Sedada o sonradan olucak canım sedatın şöforü olarak gelicek hayri ona aşık olucak sanırım nalan cünkü sedat onu istediğş gibi hiç bir zaman sevmemiş ilgilenmemiş
anneCANan Nerdesiniz Avrupa Yakasııııııı, 7 Numaraaaaa !!! en azından ruhunuzu gönderin zira varlığınızdan artık eser yok 😉
anneCANan anneCANan diyorum ki bu diziler adamı darlıyor sımırtmak istiyorum hele ki şöyle dönemlerde yuh daha neler diye diye somurtmak değil 😉 sağolsun bu hikayeleri piyasaya süren psikolok hanımefendi ben çok şiştim dinle dinle alın birazda siz şişin der misali intikam alıyor ülkece dizi severlerlerden 🙃
BuseveMinigi melektolga ayyyy Feride telefonda Nalan dedikçe bana daral geldi. Elimi tv nin içine sokup sus artık diye çenesini kapatasım geldi.