Prenssmusta Sehzadelerm benim kardeşimin oğlu sünnet olunca dr onlarada öyle ileri geri Çek yapışmasın demiş bende her sünnet olan yapıyor sandım,sünnetten sonra kontrolde doktorumuza sordum,o içeri gömük olanlarda yapılıyor,sizin gömük değil dedi bende hiç bişey yapmadım sadece krem sürdüm
Mtbua Kk41 sanırım uzun süre böyle olacak böyle bi durum olduğunu bilmiyodum sünnette bide kucağa almayın oturtmayın diyo oturtursam içeri gömülürmüş ne zamana kadar oturtmayacağım ki çocuğun oturacak zamanları yani
Prenssmusta Mtbua benim kardeşim 3aylıkken yaptırmıştı oğluna sünnet ,onlarada doktor öyle yapın yapışmasın demiş,yapışma olmadı ama çocuk şuan 5yaşında hala düğme gibi,içine gömük duruyor,tombiş biraz,o bölgenin tombiş olmasından kaynaklanıyormuş
Aslihanenes Mtbua bizimde aynı şekilde sürekli geri kaçıyor 😀 her bezi degistirdigimde geri çekiyorum daha bağlamadan tekrar içine kaçıyor 😀 sanırım uzun süre böyle olucak
Mtbua Aslihanenes içeri kaçmasına bizim yapabileceğimiz bişey yok önemli olan kötü bişey olmasın sürekli içerde durmasından biz elimizden geleni yaparız ama genel olarak içerde yani yaşını aldıkça ilerledikçe otomatik olarak dışarı çıkmaz mı pipi aslında biz neden bunu yapıyoruz o bile sAçma geliyo
Aslihanenes Mtbua bende sürekli geri çekmek istemiyorum yapışmaz artık bence bir ay oldu sünnet olalı