Prenssmusta Mtbua biz 10gün önce olduk,3buçuk aylığız bu arada. Soru bildiğim yerden gelirse cevaplayabiliim🤗
Mtbua Prenssmusta oğlumun pipisi içeri kaçıyo doktor altını değiştirdikçe çıkarmam gerektiğini söyledi ben çıkardıkça bebeğim kendini sıkıyo ve içeri tekrar kaçıyo 😅 böyle bişey yaşadın mı canım
Mtbua irva oğlumun pipisi içeri kaçıyo doktor alt değiştirmemde çıkarmam gerektiğini söyledi ben çıkarıyorum bebeğim kendini sıktıkça geri kaçıyo böyle bişey yaşandın mı canım
irva Mtbua Sünnetten 1 hafta sonra kontrole gittiğimizde yap demişti onu 1 hafta kadar.Biz de yapmıştık.Öyle bir şey olmadı hiç.
Prenssmusta Mtbua bende duymuştum onu,doktora sordum ne zaman öyle pipiyi ileri geri çekiştirmeye başlıyım dedim,doktorda sizin pipiniz içine gömük değil,sizin yapmanıza gerek yok dedi
Mtbua irva peki 1 hafta içinde pipisi içeri kaçmamaya mı başladı nasıl bi fark oldu ya ben yapıyorum ama nasıl bi fark olacak iyileştiğinde merak ediyorum açıkcası
Miyo Mtbua selam benim oğlum da üç aylıkken sünnet oldu içeri kaçıyo şuan 6 aylığız her alt açmamda geriye doğru itme yapıyorum bebeğiniz bizimki gibi tombikse pipi kısmı etliyse bu normal
Mtbua Miyo yani çok tombik sayılmaz aslında ama doktor yağ tabakası olduğunu söyledi içeri kaçtıkça dışarı çıkarın dedi ama bunun sonu yok gibi duruyo ben çıkarıyorjm o kaçıyo ne zaman tam anlamıyla sabit durur acaba sizin hala devam ediyo mu içeri kaçma
Kk41 Mtbua Ay bizimde öyle tombul bebeğimde her açmam da geri cekiyorum ama gömülüyor 15 gün oldu .Her alt açma da yapın dedi dr. Ama sanki yapışıklık var gibi😑
Prenssmusta Mtbua benim kardeşim 3aylıkken yaptırmıştı oğluna sünnet ,onlarada doktor öyle yapın yapışmasın demiş,yapışma olmadı ama çocuk şuan 5yaşında hala düğme gibi,içine gömük duruyor,tombiş biraz,o bölgenin tombiş olmasından kaynaklanıyormuş
Aslihanenes Mtbua bizimde aynı şekilde sürekli geri kaçıyor 😀 her bezi degistirdigimde geri çekiyorum daha bağlamadan tekrar içine kaçıyor 😀 sanırım uzun süre böyle olucak
Mtbua Kk41 sanırım uzun süre böyle olacak böyle bi durum olduğunu bilmiyodum sünnette bide kucağa almayın oturtmayın diyo oturtursam içeri gömülürmüş ne zamana kadar oturtmayacağım ki çocuğun oturacak zamanları yani