Yeldanur Mucizem-Sare54 Bir çay kaşığı içir canım hicbisey olmior rezenede icirebilirsin bir çay kaşığı kadar yada tatlı kaisgi
Mirosunannesi Gokalpsmom06 bende öyleyim sürekli ağlıyorum mutsuzum çünkü böyle bebek mi olur uyumayan ben bayılcam o öylece açık gözleri sabahta 8de dikiliyor ayağa tüm gün uykusuz nasıl dayanıyorlar
Mirosunannesi GozdemHilal gazı varsa kucakta nasıl duruyor yatırınca ciyak ciyak uyuyor uyuyor uyanıyor kendi kendine tuhaf dr a sorucam 2. Ay kontrolünde 😞
Zhr-00 Mirosunannesi yemek ne yedin belkide o dokunmuştur çocuğa mesela ben dün 6 yada 7 yaprak sarması yedim yemez olaydım dün geceden beri bağırıyor çocuk benim ki de 53 günlük
Mirosunannesi Zhr-00 yok gaz yada kaka problemi değil böyle huysuzluk aşırı uykusu var uykuya direniyor falan öyle bişey :/
Sezeninc Mirosunannesi Mirosunannesi 48 günlük bebeğim aynı durum bndede var gaz değil eminim. Tam dalarken kendini sıkıp uyandırıyor sabaha kadar uyumuyoruz. Defalarca uyutuyorum hep uyanıyor hemem
Mirosunannesi Sezeninc atak haftasıymış 8.hafta atağı olarak geçiyor canım bi araştır bak aynı belirtiler 7.5 ve 9.5 hafta arasında görülebilirmiş illa 8.haftada olmak zorunda değilmiş
deryaalparslan Mirosunannesi Duxelicek artık ben cildiricaktim dalga geçer gibi benmle gülümsüyordu şuan 8aylik ve düzenli uykuları
Mirosunannesi deryaalparslan uykusuz ve uykuya direniyor uyurken ağlıyor falan ne zorun var bebek gibi uyusana 🥺
Mirosunannesi Sezeninc çok şükür diğer atak haftasına kadar geçiyor sürekli ağlıyordum o ağladıkça uykusuzluktan ve uykuya direnmesinden geçiyor ama kısa bir süre sonra tekrar etçek yani buna mental olarak hazırlanmaya çalışıyorum bende 😢