ikbil20 Mercan722 😂eşinizin arkadaşı diye dokunulmazlığı mı var yani? Şaka mısınız çaçaron bir kadın eşinizin arkadaşı ve siz o kadın sırf ünlü diye burda onun hava civasını yapmaya çalışıyorsunuz. Cidden komiksiniz. Konu sahibi ve hatta herkes dilediği gibi yorumunu yapar. O ve onun gibiler halka mal olmuş kişiler bilmem farkında mısınız
Mercan722 ikbil20 önce bi diksiyonuzu düzeltin. Zaten İşiniz böyle gerkeksiz muhabbet başka işiniz yokmu
ikbil20 Mercan722 Siz bana diksiyon dersi verebilecek kafada değilsiniz. Daha fazla saçmalamayın. Gereksiz konuşmayın.
Ebrarasker Gerçekten her posta olumsuz yorum yazanlarınızdan gına geldi . Ya bi insanları salın herkes ne yazmak , sormak , danışmak istiyorsa müsade edin 🙄
[silindi] Feyyyzza sırf meraktan baktım hahahah komik geldi bana. Yabancı ülkelerin obezite düzeyi fazla olduğu İçin yapılan reyon dedilerdi doya doya moda da. 🤣
Hirab Tortilla_ ahaha bune yaa 😅 aklıma mugedeki Zeynep geldi fakire nerden buldun. Zengine hayırlı olsun derler misali biz giysek bununla yolda yurusek nerden buldun derler 😅😅😅