Efruz Kızlar sizce yalancı emzik kullanmalı mi? Daha bir aylık kız bebeğim var. Ne zaman alıştırmak gerek . Önerilerinize açığım
Berenkooommm Efruz 1 ay hiç emzik almadı kızımno kadr emzik denedim 1 ay 1 günlükken aventi aldı sadece onuda çook severek emmiyor sürekli atıyor ama yinede hayat kurtarıyor
yusufuras Efruz kullanılcaksa 1 aydan sonra öneriliyor zaten. 1 aydan önce meme başı karışıklığına sebebiyet veriyomuş benimde oğlum daha 11 günlük 1 ayı geçince vermeyi düşünüyorum özellikle uykuya geçişlerde
Girlpower Efruz 1 aylık olduysa kullanabilirsiniz ben de 1.5 aylıkken kullanmaya başladım uyurken veriyorum hemen uykuya dalıyor chicco physio silikon kullanıyorum 😊
SemaaAcc Berenkooommm benimde kızım bugün tam bir aylık oldu ne denediysem emzik almadı ama herkes kime sorarsam plips avent al onu almayan çocuk yok diyor doğrumu acaba
Berenkooommm SemaaAcc %93 bebek alıyormuş aventi doğru canım bizde her emziği denedik sadece aventi aldı diğerlerini hiç almadı hemen attı aventi emiyor tek
Ranadlbl Bebeğime doğar doğmaz wee baby emzik verdik hemen de aldı. Gerçekten emzik kurtarıcı oluyor. 😊 mememle de karıştırmadı hiç yani
Sanem_05 Doğar doğmaz hastanede verdim emziği. Emzik olarak avent ultra air kullanıyoruz 🙏 sadece uykuya dalarken alıyor oğlum emziği 🤗
pelinburak1502 Efruz benim kızım doğduğu gibi verdim ağzına hastaneden hediye vermişlerdir onları seçemedi Philips avent emziklerini aldım. Sadece uykuda iken verdim halen de öyle uyurken ister. Öyle her ağladığında emzikle flan susturmadım uyku için alınacağını biliyor kızım 1 yaşında
mervenur_kcbs Efruz ben daha doğum odasından gelmeden annemler vermişti bile 😂🙈🤦🏻♀️ 6 aylığız emiyoruz hala özellikle uykuya dalış gün içinde o kadar aramıyoruzda ama diş çıkarırken çok yardımcı olacağını düşünüyorum
Ali09 Merhabalar, damaklı ya da damaksız olan emzikler varmış diş yapısını bozmaması için 1 yaş öncesi için damaksız olanları öneriyorlarmış ne kadar doğru bilmiyorum araştırıyorum bende
yaseminoztrk Efruz biz de 2 aylığız avent kullanıyoruz başka hiçbir emziği almadı. Alıyor dediğimde yalnızca acıkınca mamaya kadar oyalanmak için başka türlü atıyor hemen 😁