[silindi] Edakykun benim pıhtılaşmama vardı.Hiç bir tedavi olmadım.kendiliğinden yükseldi plt değerim düzeldi sonra.
saripapatyam2 Edakykun nasıl morluklar biyere çarptınız belkide bilmeden bendede olur öyle ara ara.. normal morluklar önce kırmızı sonra yeşile döner yavaş yavaş kaybolur..
melasya Edakykun benimde öleydi internette okuduklarıma bakınca ölmüşüm ağlayanım yok dedim o derece.üstelik burun kanaması da oluyodu meğer kılcal damarlarım çk hassasmış en ufak bi durumda catlayıp o bölgede morluk olusuyo .belki öle biseydir
Nurkara21 Edakykun ayyyy bende evladım için okuyorum 3 gündür kafayımyiycem hep aynı hastalık çıkıyor hemotoloji ye yönlendirme oldu fakat normal kan verdiğimizde bir sıkıntı çıkmadı kör oldum artık bakmaktan 😪
nneslihan Edakykun benim çok kötüydü öyle normal morluk değildi bildiğin kapkara olmuştu bacağım bulursam atayım hatta, bir sürü test tahlil yapıldı temiz çıkmıştı
minikbirbal Edakykun mutlaka Dr gidin. Ama emzirme döneminde değerlerimiz düştüğünden olabiliyor kötü düşünmeyin🌸
Edakykun minikbirbal canım gittim de temiz çıktı sadece vitamin değerlerim bakılmadı ona da baktıracam ondan olabilir mi veya stresten çünkü çok yoğun bi stres yaşadım ondan sonra oldu
minikbirbal Edakykun olabilir canım kızım 6 aylıkken benimde bacaklarımda bozuk para büyüklüğünde morarmalar olmuştu. Değerlerim hepsi temiz çıktı stres yorgunluk uykusuz hepsi birer faktör demişti gittiğim doktor. Ama sen yine de mutlaka git ihmal etme