Edakykun Arkadaşlar, başına gelen var mı bacaklarım da morluklar var 2 gündür böyle bu aralar aşırı stres yaptım ondan mı vitamin eksikliğinden mi yoksa lösemi belirtisi mi bilmiyorum ama çok korkuyorum yA öyle bişey varsa
[silindi] Edakykun benimde olmuştu.Mutlaka doktora gidin.Benim pıhtılaşma sorunum vardı.Her morluk lösemi belirtisi değildir.Kötü düşünmeyin rabbim şifa versin hepimize 🙏
saripapatyam2 Edakykun nasıl morluklar biyere çarptınız belkide bilmeden bendede olur öyle ara ara.. normal morluklar önce kırmızı sonra yeşile döner yavaş yavaş kaybolur..
nneslihan Edakykun benim çok kötüydü öyle normal morluk değildi bildiğin kapkara olmuştu bacağım bulursam atayım hatta, bir sürü test tahlil yapıldı temiz çıkmıştı
Edakykun [silindi] pıhtılaşma vardı hamile iken kan sulandırıcı kullandım ondan olabilir mi siz nasıl tedavi oldunuz
[silindi] Edakykun benim pıhtılaşmama vardı.Hiç bir tedavi olmadım.kendiliğinden yükseldi plt değerim düzeldi sonra.
melasya Edakykun benimde öleydi internette okuduklarıma bakınca ölmüşüm ağlayanım yok dedim o derece.üstelik burun kanaması da oluyodu meğer kılcal damarlarım çk hassasmış en ufak bi durumda catlayıp o bölgede morluk olusuyo .belki öle biseydir
Nurkara21 Edakykun ayyyy bende evladım için okuyorum 3 gündür kafayımyiycem hep aynı hastalık çıkıyor hemotoloji ye yönlendirme oldu fakat normal kan verdiğimizde bir sıkıntı çıkmadı kör oldum artık bakmaktan 😪