zarifbirhanim BalarisiYusra Bana biraz hava almış, kurumuş haliyle rengi koyulasmis gibi geldi. Kokusu nasıl ekşi ekşi bir koku olur bozulsa
41esra BalarisiYusra elinle bastırdığında yumurta akı gibi yapışkan bir şey varsa bozulmuştur yoksa bozulmamıştır geçen benim kıyma da böyle olmuştu biraz kokusu vardı ama kıymayı iyice pişirince bi sıkıntı olmuyor o yapışkanlık yoksa yiyebilirsiniz 👐🏻Zaten bozulan kıyma kahverengi değil gri oluyor ve kupkuru oluyor poşette olsa bile
Avsininannesi15 BalarisiYusra hmm ozaman bilemedim ben kiyma alinca hemen soganla karıştirip buzluğa atiyorum ama dolapta duran kiymanin ustunde böyle renk değişikliği olmuştu bi sorun olmadi hiç ama bu sogansiz oyüzden tam birşey söyleyemem
MayneymisAltintop Kokusu yoksa bozulmamıştır. Normal rengi. Birde karışık çektilerse kıymayı gayet normal. İyice kavurup öyle tüketin
BalarisiYusra Gokalpsmom06 daha dün akşam getirdi ya hemen bozulmaz ki ben geçende de ertesi gün yapıcam diye dondurmamıştım dolaptaydı sadece bozulma yoktu ama bunun rengi bi değişik acaba etinden mi ki
Gokalpsmom06 BalarisiYusra Hayatimda hic eti dolapta bekletmedim bekletmeyizde abim kasap et getirince hemen buzluga atin der et normal dolapta beklemez canim ondan olmus 1 gece az bi zaman degil 1 saat disarda kalsa bozulan biseyden bahsediyoruz
BalarisiYusra Gokalpsmom06 bende bekletmem ama ertesi gün yapacaksam bişey olmaz diye düşündüm geçen yaptım bi sorun olmadı çünkü bidaha çözdürmesi uzun iş köfte yapacaktım ondan abiniz kasapsa iyi bilir tabi gösterme şansımız var mı abinize peki resmî
Biscolataerkegim BalarisiYusra Etin ağzı açık mıydı? Et çok çabuk bakteri üretir ve kararması çok normaldir. Ama koku varsa bozulmuştur
Gokalpsmom06 BalarisiYusra Suan gosterme sansim yok canim kötü koku var mi koku varsa yemeyin ama koku yoksa rengi degismistir yiyebilirsiniz
Benanneyimanne BalarisiYusra dun aldıgınızda alt dolabtamı beklettınız eger oyleyse ondan rengı degısmıstır sadece
BalarisiYusra Gokalpsmom06 anladım canım zaten tüketmicem eşim bildiğimiz kasaptan çektirecek hatta kokusunu kıyaslıcam
BalarisiYusra BuseCan evet anneme de sordum da bazı kasaplar şey yapıyomuş makinada kalan kıymayı da koyuyormuş çekerken o yüzden de olabilrimiş