MiracAlpinAnnesi BalarisiYusra Aa bozuk gibi sanki morarmış 🙄 Kokusu nasıl eğer kokusu da bir tuhafsa aldığınız yere götürün
BalarisiYusra MiracAlpinAnnesi aldığı yer de taa bağcılarda Uzak marketten almış dün işten dönerken kıyma bana bi tuhaf geldi normalde kırmızı olur bu kahveye dönmüş resmen kokusu da çok ağır gelmiyor ama normal et gibi değil sanki ya
Sadekahvem BalarisiYusra bozuk eti. Kokusu ekşimiş gibi oluyor. Değişik ağır rahatsız edici bir koku.
BalarisiYusra Mom078 evet haklısın bende öyle düşündüm eşime diyorum bozuk mu yoo diyor yersek zehirlencez haberi yok🤦🏽♀️
BenMathilda BalarisiYusra Dışarıda kaldığı için uzun süre böyle olmuş gibi, bozulmamış ama bayatlamis demek daha uygun olur sanki
BalarisiYusra BenMathilda buzluğa atmadım dolaptaydı ama bugün yemek yapacağım için dondurmamıştım sadece anlam veremedim
BenMathilda BalarisiYusra Belki eşiniz yolda getirirken arabada güneş altında falan kaldıysa onunla da ilgili olabilir, koku yoksa tüketilir diye düşünüyorum Bozulunca yeşile dönüyor ve bariz koku oluyor zaten
Avsininannesi15 BalarisiYusra etin üstümü böyle yoksa içindemi bu renk? Eğer üstü böyleyse ici kirmiziysa bozulmamıştır
Avsininannesi15 BalarisiYusra hmm ozaman bilemedim ben kiyma alinca hemen soganla karıştirip buzluğa atiyorum ama dolapta duran kiymanin ustunde böyle renk değişikliği olmuştu bi sorun olmadi hiç ama bu sogansiz oyüzden tam birşey söyleyemem
incimercan BalarisiYusra bozulmamış görünüyor kirmiziyken kahverengine dönmüş. Kırmızı kandaki hücreler hava ile temas edip oksidasyona uğrayarak kahverengilesir. Eğer açıkta beklemediyse vebkokusu yoksa bozulmamıştır.