Bsrylmz Aybarss_Mom yok daha basit versiyonuydu ama şu kollarını geçirdiği yer var ya işte orası çok rahatsız ediyor yorumlarda ona bakın isterseniz. Benim böyle baya sıkı saran korsem vardı onu takıncada baya dik tutuyordu
Aybarss_Mom Bsrylmz bel ağrısı da olduğu için bu daha iyi olur diye bundan almak istiyorum ama dediğin gibi bazıları kolu acıtıyor demiş bazıları bedeni olmadı demiş
LDinci1920 Aybarss_Mom ben almanyada yasiyorum canim benimdw cok bellim agriyo dogumdan sonra bi bosluga düsmüs gibi kendimi kambur oturdugumu fark ediYodum. Comfortisse Posture" - Rückenstabilisator Bunu kulaniyorum aYnisi türkiyede varmi bilmiyorum ama
Aybarss_Mom melisaninannesi canım LDinci1920 nin kullandığı korseyi bulamadım ama yukarıda almayı düşündüğüm korsenin fotoğrafı var bi bak ona istersen
melisaninannesi Aybarss_Mom canım bulduysan link ata mısın buraya ben de sezaryenden sonra çok büküldüm ya sırt ağrılarım vad
LDinci1920 Aybarss_Mom benimkide ona benziyor iyi geldi ama tam gecmiyor agrilar bi doktora gidecegim belki farkli birsey de önere bilir.
Aybarss_Mom LDinci1920 bende daha önce ortopediye gittim canım hareket yap dedi ama çocukla düzenli yapılmıyor işte inşallah sen faydasını görürsün doktorun
Hunili Dik durabilen var mı gerçekten aşırı rahatsız oluyorum dik dururken😞 oğluma bakıyorum maşallah otururken bile sopa yutmuş gibi bebekler çok iyi yapıyorlar bu işi. Acaba ilk bükülme eğilimini nerde gösterdik 🙄
Aybarss_Mom Hunili ah sende mi bizdensin canım 😣 valla bir duruş bozukluğu olduk gidiyoruz inşallah çözümünü buluruz
Mom089 Aybarss_Mom korse ablam kullandı ama 1 hafta falan Kol altı çok acıtıyormuş ve terledikçe sürekli yıkanması gerekiyor yıka kurusun falan derken yine zaten korse siz geziyor muş bide bozulma olmuş yıkandıkça
Aybarss_Mom Mom089 anladım canım bende ileri derecede kamburluk duruş bozukluğu o yüzden düz yatamıyorum hep tek taraflı uyuyorum kesin bi çözüm bulmam lazım