minelium Selam minnak anneler :) Bana şöyle mat finish verecek, saatlerce kalıcı olacak bir fondöten lazım. Şu an Dior Skin Glow kullanıyorum ama hem matlık sağlamıyor hemde sivilce yaptı malesef ☹️ gelsin bakalım öneriler 💕
Mom870 minelium loreal paris ınfaıllıble 24h fresh wear bir bakın derim. Çok ince yapısı ve kapatıcılığı iyi derecede bayağıda kalıyor ☺️
YeldaKuzey minelium rimmel london match perfection yıllardır kullanıyorum muhteşem bir şey öneririm ☺️
Shaliya minelium ayyy bende bekleyeyim burda 😅 böyle yüzü pürüssüz gösterecek bi fondeten de bana önerin Allah rızası için 🤣
elifhanimm Ben sadece gözaltı kapatıcısı kullanıyorum o da tarte muadili gönüllerin aslanı lorael infaillible ,bunun fondöten i de var o da mat bitişli,pudra pudra olur mu bilmem,uygujn fiyatlı hemde aklıma bu geldi
lalenurr966 Mom870 Canım kırmızı kapaklı olanını ben kullanıyorum o baya yüzü parlatıyor mat bitişli değil
elifhanimm minelium hadi ya 😔 anladım belki sedefli biten ürünleri oksit yapabilir ama bu yapmadı hiç bende en azından gözaltı kapatıcısı sonuçta aynı ürün. Neyse kuzum belki denersin yime de hoşçakal 😇♥️
Mom870 lalenurr966 banda mat geldi sanki sünger gibi çok ince duruyor 😂 belki daha önce daha parlak bitişli kullandığım için banada bu şekilde geliyordur 🤷🏼♀️
minelium Shaliya aslında benim yüzüm tertemiz sivilcem felan yok ama şu an kullandığım bende sivilce yaptı alerji gibi ☹️
Merveceylan minelium Asla kararma yapmıyor o kadar kaliteli ki zaten bi tane nohut kadar sıkıp sür heryere yayılıyor ben çok memnun kalmıştım 3-4 sene önce kullanıyordum sonra bi daha alamadım tabi 😄 fiyatları yüksek diye. Ama mantıken bir kez alıyorsun uzun süre gidiyor son kullanma tarihini geçirmemiş oluyorsun zaten. Tavsiye ederim canım. Boyner’de falan işin olursa orda hatta yüzüne bi dene öyle al canım
Shaliya minelium valahi benım yüzümde de bişey yok normald e de göz makyajı yaparım sadece ama dışarda bi çok kızlardan görüyorum fondetenı pürüzsüz dümdüz çok hoşuma gidiyor bende ne dondeten kullanırsam kullanayım yüzümde hep yaa turuncu yada tenıme uymuyor
minelium Merveceylan sen hangi numarasını kullanıyorsun peki birde cildin koyu mu açık tenli misin canım