Lightning Bebeğim 3 aylık oldu daha yeni kaymakamlıga gidip başvuru yapabilcez doğum ücreti alabiliriz dimi? Birde sadece eşimin gitmesi yeterli oluyormu
Aselbade Lightning Esiniz gidip basvursa yeterli benim esimde bebegim 2 aylikken gidip basvurdu 1 ay sonrada aldik parayi
Melteem38 Lightning benim eşim telefondan arayıp başvuru yaptı 45 gün sonra adınıza ptt’ye yatar demişler bekliyoruz günün dolmasını.
Htcnrgzl Lightning Benim eşim yaptı Bütün başvuruları ziraat hesabima bir 202 TL yattı 300 TL de PTT den aldım 8 bin küsur de bir yattı
sarilokumumm Lightning benim eşim nüfusa gidince başvurmuştu 202 tl emzirme ödeneği için sgk ya başvurmuş 1 hafta 10 gün içinde yattı 300 tl doğum parası için aile sosyal çalışma müdürlüğüne başvurmuş 1-1.5 ay sonra yattı başvurabilirsiniz
Alminazli Biz 8 buçuk aylığız hala basvurup alamadık ama verilio die biliyorum önemli olan doğum tarihi sonuçta
Senemmm11 Melteem38 nereyi aradı acaba öğrenebilir miyim? Benim eşimde isten fırsat bulup gidemiyor alamadık parayı hala
Melteem38 Ecemsucan eşim yapmış dediğiniz gibi kaymakamlığı aramıştır nasıl yaptın diye sormadım bende açıkçası.
Celaparslan Htcnrgzl 8000 küsür doğumdan ne kadar süre sonra yattı çalışıyordunuz değil mi bende yatmasını bekliyorum i1 ay oldu hala yatmadı
Aslumay Htcnrgzl 202 TL süt parası dedikleri herkese veriliyor mu? Ben sadece 300 lira içimin başvuru yaptım e devlette ödeme aşamasında diyor. 202 TL çalışan çalışmayan herkese yatıyor mu?
Htcnrgzl Celaparslan Evet çalışıyordum doğum izni bitince raporum onaylandi iş yeri onayliyor raporu sonra 3 gün içinde yattı
Htcnrgzl Peri2021 biri emzirme ödeneği biri çocuk parası ama hangisi hangisi unuttum vallahi birini belediye ye birini de aile ve sosyal politikalar müdürlüğü ne bildirdik diye hatırlıyorum eşim yapmıştı o arada bebeğim yoğun bakımda idi çok hatırlamıyorum
Peri2021 Htcnrgzl 3 ay önce doğum yaptım. Çocuk parası aldım.ama diğer ücret için nereye başvurulacak acaba
haziranin25i Mensureleyla çalışıyorsanız muhasebeciniz doğum raporunuzu onaylıyor ister doğum raporunuz bittiğinde toplu parayı alıyorsunuz isterseniz her ay taksit şeklinde alabiliyorsunuz.
Peri2021 sarilokumumm emzirme ödeneğini kimler alabiliyo. Sigortalilar mi.ve bi kereye mahsus bisey mi
Ftm- Kendiniz sigortalıysanız eğer 3 ayrı para alınıyor 2 tanesi ( rapor ve emzirme ) sigortadan diğeri çocuk parası alo 170 ve 144 arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz
Aslumay Ftm- emekli sandgına 202 TL olan süt parası yatmıyor acaba? Bn sadece doğum yardımına başvurdum