Minikkusuumm Huy edindik artik bu saatte uyanıyoruz çıldırıcam uykusuzluktan gece 12 de yatip sabah 8e kadar uyurduk 2 aylık ama uyurdu yani şimdi 1 haftadır 5 dedim mı uyanıyor öğlene doğru uyuyo bende 2 de kalk sahur hazırla ye iç topla bebeğim uyanıyor uyumadan gün başlıyor 😭😭😭😭
Deletedmom_29 Minikkusuumm daha çok küçük değişecek inşallah. Bu dönemin Ramazan’a denk gelmesi kötü olmuş. Kolaylıklar diliyorum
Faimee Günaydın biz de beşte uyandık 🤣yalnzı saat yedide uyuyor gece iki üç defa uyanıyor ve iki aylık ☺️Süt korkusundan ve çok çok zor olacağı için oruç tutmadım cesarette edemiyorum 😔
Minikkusuumm Faimee benim hiç sütüm olmadığı için tutuyorum emzirmiş olsam sütüm azalmasın diye sanırım bende tutmazdim
Alminazli Benimki de uyandi sallıyorum uyusun die gözlerimi cüceler çekiyo uyu die direniyorummm uyumamak icinn
Arzukeskn Selamlar mı olsun günaydın mi iyi geceler mi bilemedim 3 bucuktan beri uyanığız ama 7 buçukta uyudu normalde 8 buçuk 9 da uyurdu sabah 7 buçukta uyanırdı bu gün böyle simdi tekrar uyudu ama ben uyumaya korkuyorum tekrar uyanirsa diye
Minikkusuumm aybukemom sütum yok canim emziremiyorum biberonla mama verince de illaki uyaniyo bide gaz sıkıştırmışsa geri uyutmanın mümkünatı yok
ftsdmrhn Benimde 2 aylıktan beri saat 5 dedin mi uyanyo. Önceleri memedee, üzerimde bı şekilde 7 ye kadar uykusuna devam ederdi, şimdi hiç biri ise yaramiyor 😭
Tosbikhamza Minikkusuumm Bizimki de öyle Ya 5 yada 6dan sonra uyanıyor daha uyumuyor deli olacam bende artık
Tuba Minikkusuumm bizede gün sabah 4-5 arası başlıyor doğduğundan beri🥴 şuan 8 aylık ve alıştım artık
HeartShapedGlasses Benimkide 6 aylık bir haftadır değişti gece sayısız uyanıyor sabah 5-6 da en son kalkıyor tamam bir daha da uyumaz
Gozde_alparslan Minikkusuumm Günaydın büyüdükçe daha beter oluyor oğlum dört aylık geç üçte kalkıyor beşte kalkıyor bittim artık 😭
Minikkusuumm Gozde_alparslan benim oğlum gece 12den sabah 10a 11e kadar uyurdu tabi aralarda uyanirdi ama yedirir yatirirdim kendi mayişır tekrar uyurdu bu hafta bi haller oldue