Hb123456 Derin3011 kardeşim helal olan paranıza neden haramı bulastırıyorsunuz kınamıyorum yanlıs anlamayın bir mümin olarak uyarıyorum sadece o haram ve ne yazıkki ya senden ya eşinden yada evladından cıkacak yapmayın ne olur… Öyle bir zaman gelecek ki insanlar kazançlarını helalden mi yoksa haramdan mı geldiğine bakmayacak… Ozaman bu zaman heralde allahım helalinden yiyip içmeyi nasip etsin inşallah
Senemmm11 Hb123456 sen hayatın boyunca yatırım yapmadın mı güzel kardeşim ? Altını dusukken alıp yüksekten satmadin mi yada dolar euro vs. Bi ev aldığında bile 2 sene sonra değeri artıyor yada bir araba. O zaman ne ev sahibi olalım ne araba ne altin ne dolar senin dediğine bakılırsa hepsi haram. Çalmıyoruz milletin hakkını yemiyoruz. Kendi paramızı değerlendirmeye çalışıyoruz. Bunun neresi haram ?
Muhasebeciana Hb123456 bunun nesi haram sonucta bir ev araba altin dolar vs aldigimizdada paramiz degerleniyor ozaman hic bir sey almayalim su hayatta bi ev aliyorsun 10 sene sonra kac katina cikiyor aldigin evin fiyati ozaman buda haram ayni mantik ozaman aldigimiz evi ornegin benim babam zamaninda 27 milyara aldi evimizi suan 200 bin lira ozaman 27 bin liraya satalim madem veya altin aliyorsun atiyorum 250 liraya aldin yazin oldu 500 lira kuyumcuya gidip hayir 500 vermeyin 250 den aldim ben bunu diyin madem ayni hesap haram olan bir sey yok burada
Elifffinnnn111 Hb123456 sen nasil bi anneye evladından çıkacak diyebiliyorsun ya. Nasil bi evladi boyle seylere karistirabiliyorsun. Dikkat et senin evladından çıkmasın bisey. Allah seni ıslah etsin.
Karas Senemmm11 anlatamazsın boşuna uğraşma her postta illa çıkıyor ne kadar anlatsakta kabul etmiyorlar illa laf edecekler bilmeden
Senemmm11 Karas gına geldi valla heryerde görmekten. Televizyonda hocalara bile sordular onlar bile haram demedi gelmişler burda ahkam kesiyorlar
Hb123456 Mom7262 ben üstüme düşeni yaptım kötü bisey de yazmadım vicdanım rahat onlara kalmış bisey ne yaparsa yapsınlar… Ama gör de bak elindeki kendi parasından bile olacaklar
Findikfistik Mom7262 Ya bişey sorcam , sen post açmıştın “kripto -sanal para🤮” başlıklı, madem bu kadar rahatsızsın niye hala bu postlarda geziyorsun, girme görme bu kadar basit.. Ama her şeye burnunuzu soktuğunuz yetmiyor gibi tutarsızsınız da.
Tuana4747 Mom7262 zarar etse sevinecek gibisin kardeşim ne değişiksiniz ya sanki sizden alıp yatırım yapıyor kendi parasiyla istediğini yapar
Cileklipuding Findikfistik aynen demi ne sacma seni zorlami sokuyorlar bu postlara neyin cabasi bu anlamiyorum
Cileklipuding Bu haram diyenler sanirim hic kredj karti kullanmayanlar hatta bankanin onunden dahi gecmeyenlerdir umarim yahu bankadan 100 bin kredi ceksen 100 de faiz oduyorsun
Findikfistik Cileklipuding Bi bilsek gerçekten. 🤦🏻♀️ Milletin parası bunları gerdi yani. Allah başka dert vermesin diyorum.