Ceyfer Slncic bende daha önce zerotanin kullanmistim aynisi ismi degisik sadece 9 gun kullanmistim benimde gecirmisti. Kesin cozum
Nazife Ayy canım bende aynıyım valla bebeğim iki aylık Doğum yaptığımdan beri yüzüm sivilcelemdi baya alnımda çenemde bir Sürü çıktı bide ben dayanamıyorum sıkıyorum hep iz kalıcak yüzümde kalmışta zaten
Ceyfer Nazife aynı bende hep sıkıyorum dayanamiyorum icleri dolu dolu onlarda koyu koyu kaldi ergen gibi geziyorum aynaya baktikca morelim bozuluyo. Evlenmeden önce bitane sivilce leke yoktu evlendim cıkti hamilelikte gitti simdi yine cikti
Toprakbey Ceyfer sabunuyla temizliyorsun kurutuyor cildi arkadan da kremini uygulaman gerek düzenli kullanımda işe yarıyor. Her markanın aynı olmuyor etkisi
ozdenarda TugbaMirac26 evet kullanılıyor dışardan alinan reçetesiz olanları yaziym ben size NOREVA EXFOLİAC temizleme köpüğü ve NOREVA ACTİPUR gece kremi kullaniyrm önce yüzümü temizleyici bir köpukle temizliyrm daha sonra norevanin kopuguyle temizliyrm daha sonra da kremini şurup yatyrm sabahları da o dönem reçeteli bir krem kullanmstm aynı şekilde temizleyip suruyordum
Aryakuzu Ceyfer bendede cikdi malesef martda dogum yaptim yüzümde lekeler kaldi kahverengi kirmizi ve delik delik gözüküyor bi cözüm buldunuzmu acaba
Ceyfer Aryakuzu tamamen çözüm buldum denilemez ama sivilce cıkmasını biraz daha önleyen yüz yıkama jeli tonik ve kremini kullaniyorum. Lekelerim azaldı. Bence tek yapılması gereken şey yüzü temiz tutmak. Jel tonik ve krem olarak la roshe posay serisini kullaniyorum cok memnun kaldim.
Azizeugur Ben ganoexcelin sabununu kullanıyorum gerçekten leke siyah nokta sivilceye o kadar etkili ki şimdi satış yapmak için diyecekler ama neyse isterseniz detaylı anlatırım instagram adresim azizeunver ☺️