Ceyfer Merhaba hanımlar sivilcelerle başım dertte hamileligimde yüzüm okadar güzeldiki bitane sivilce lekesi sivilce yoktu doğum yaptım sivilce cıktı gecenlerde kahverengi kaldı ne yapıcam artık aklımı oynatıcam neler yapıyorum hala gitmiyo 😤😢
NurR Ceyfer bir tatlı kaşığı Türk kahvesi bir tatlı kaşığı zeytinyağı iki damla limonu karıştırıp yüzünüze sürün lekeleri gideriyor cildi ışıltılı yapıyor 5 dakika bekletin rahatlatıyor ayrıca
Ceyfer Melina şaka gibi ya okuyorum herkes demis cok guzel oldu cildim diye benimde dogumdan sonra yuzumu sivilce kapladi birde cilt bakima gitmistim kadin ne yaptiysa oda biraz berbat etti.
Ceyfer NurR eskiden yapıyodum bunu limon olmadan evet cildi güzel yapiyo tekrar yapiyim unutmusum tesekkur ederim 😊
Melina Ceyfer Benim hamilelikte başladı doğumdan sonra geçer dedim yüzüm güzelleşir diye düşünmüştüm 🤔 etrafımda doğum yapanlar maşallah ne güzeller ben gitgide sivilcelenmeye başladım 🤦🏼♀️ Nasıl bir çözüm bulunur bilemiyorum sen bulursan banada söyle😂
Ceyfer diclemahmut birde tam gecti diyorum ertesi gunu yine kocaman sivilce. Ne yapmak lazim acaba bendede lekeler oldu sivilceden kalan imreniyorum makyajsiz suratı tek ton olanlara 😔
NurR Ceyfer rica ederim ben çok düzenli yapamıyorum oğlum uyanırsa beni öyle görünce çığlık çığlığa ağlıyor gece yaparım artık😂
Ceyfer NurR artık uyutur uyutmaz hemen yaparsınız 😊 bende maske yaptigimda oglum korkarmi beni gorunce diyodum ama daha 50 günlük yadirgamiyo 😄
Ceyfer Melina sivilce cikan yere aspirin limon sürüyorum. E vitamini kapsulu suruyorum. Volkanik kil maskesi yapiyorum banamisin demiyo 😄
Slncic Ceyfer bebeğim 3 ayda sutu bıraktı bende daha önce gordugum tedaviye başladım 6 ay hap kullanıcam . süt verirken uygulanmaz şuan ki tedavim. ama benim yüzüm çok kötü oldu diye başladım kremle gidecek gibi değildi
Ceyfer Slncic roaccutane tedavisi sanirim sizinki. Bi ara bende ona yakın ilac kullanmistim zerotanindi adı aktif sivilceniz varsa kesin çözüm o. Bende bi gidicem cildiyeye bakalım
ozdenarda Ceyfer benmde aynı şekilde olmuştu hamileliğim de hiç yoktu doğumdan sonra o kdr çok çıktıki can acitmaya başladı cilt doktoruna gittim onun önerdiği temizleyici ve kremleri kullandım kısa sürede geçti en iyisi doktora gitmek
Toprakbey Ceyfer sabunuyla temizliyorsun kurutuyor cildi arkadan da kremini uygulaman gerek düzenli kullanımda işe yarıyor. Her markanın aynı olmuyor etkisi