Mommyishome Babybloom yok canım muzla kıyaslanacak bir şey değil. Siz de bana iyi cahil muamelesi yaptınız. 😂 Türkiye de var olması, popüler olmadığı gerçeğini değiştirmiyor, tabi İstanbul sosyetesiyseniz, ülkenin ileri gelenlerindenseniz bilemeyeceğim 😂
Babybloom Mommyishome yok estağfurullah tabi öyle değil. De ne bileyim Ankarada benim çocukluğumdan beri iyi marketlerde satılırdı. Ha şimdi iyi semtlerde pazarda satılıyor, mesela benim otrudğum semtteki pazara gelmiyor bile ama. Yani hep vardı demek istedim
Uzaymekiii Babybloom bimde bile satılıyor avokado öyle eskisi gibi lüks bi meyve değil çocukluğumuza kıyaslayacaksak muz da lükstü bizim zamanımızda🤷🏻♀️😌
Deniz_kvk Mommyishome avokado aslinda cok faydasi olan sindirimi kolay vr anne sutune tat olarak en cok benzeyen meyve.ek gidaya geciste kullanabilirsiniz. Muzla da cok iyi ikili oluyorlar. Tabi her cesit meyvelerden yedirin ama avokadoda faydali bir meyve.
Uzaymekiii nursocum aa bu ben😂 6 ay boyunca lor diye süt kesiği yemiş çocuğum ama olsun onun da vardır bi faydası😂