Senemmm11 Mommyishome Avokadonun bebeklere olan faydası saymakla bitmez canim. Diğer meyvelerden de mutlaka yediriyorum ama avokado çok zengin yarar bakımından. Düzenli şekilde hergun veremesemde elimden geldiğince yedirmeye çalışıyorum
Senemmm11 Ultraslan40 muz ile çok güzel oluyor aslında o şekilde denediniz mi. Birde olgun avokadonun tadı daha güzel olur
Ultraslan40 Senemmm11 evet muz ile de kanıyor tek başına ağır geliyor yiyemiyor öyle öyle veriyorum :)
Deletedmom5284 Senemmm11 bende zeytinyağı irmik muz yada zeytinyağı 1 damla limon labne ve elma ile veriyorum 💜
Arassezin nursocum avakadoyu bende veriyorum çok faydalı.lanne değil ama kendim lor yapıyorum.amac kaliteli beslenme fazla vitamin mineral almak
Elifinmamisi Mommyishome valla benim ki kahvaltıda yumurtadan bıktı mı neyse yemiyo artık. Bende kahvaltıda ne vercemi bilemedim avokado kolayima geldi hem yararli hemde cesitlendirebiliyorum
Ahimess07 Mommyishome avokado vitamin açısından en zengin meyvelerden birisidir. Labne de bebisler henüz o şekilde peynirden ek gıda alabiliyor ilerleyen zamanlarda tabi başka çeşitlerde yiyebilir bu yüzden olabilir mi acaba ☺️
Deletedmom5284 Senemmm11 sonuç alamadılar canım işitme cihazı kullanıyor şuan yaşını doldurunca ameliyat olucak ☺️
Budix Ayseannesi avokado anne sutune en yakın besin içeriğine sahip. Kendim yıllardır yerim ve kendımdekı saglıklo degımı goruyorum. Bebegımede ek gıda basladıgında her gun verecegım.
teacher_mommy Mommyishome oğlum 8 buçuk aylık yeni bir şey deniyorum eczaneci tavsiye etti labne peyniri,içine bir adet haşlanmış bıldırcın yumurtasının sarısı ve çok az incecik ezilmiş ceviz karıştırıp veriyorum. Labneyi doktorumda tavsiye etmişti ek olarak. Avokado tropikal bir meyve olduğu için çekindim biraz vermeye ama baya faydası varmış belki 9. Aydan itibaren ara ara veririm bende.
Portakal teacher_mommy eczacı nasıl böyle bir şey tavsiye ediyor anlamadım bıldırcın yumurtası 2 yaşından önce verilmez
teacher_mommy Portakal Siz söyledikten sonra araştırdım, kendisi de bebeğine verdiğni söylemişti evet verilmiyormuş yanlış bilgi vermiş bana gittiğimde sorarım ona
Babybloom Mommyishome labne de bir peynir çeşiti, ben lordan daha kremamsı olduğu için tercih ediyorum. Ayrıca avokado da ülkemizde yetişen meyvelerden biri, neden onu sevemediniz😊 sürekli vermiyorum ama arada avokado yemesini istiyorum çünkü içindeki sağlıklı yağ asitlerini şu anda verdiğim başka hiç bir meyveden alamaz. Ayrıca şekersiz bir meyve olması da tercih meselesi.
Mommyishome Babybloom ben böyle bir şeylerin pompalanmasına aşırı gıcık olup muhalefet partisi moduna alıyorum sanırım ondan 🤣🤣🤣
Babybloom Mommyishome yani aslında pompalanma değil sizin çevrenizde belki yeni duyulmaya başlanmıştır bilemedim. 70lerden beri var türkiyede. Ha ulaşılabilir fiyatlara yeni düştü diyedir belki. Çocukken muz da ulaşılamaz fiyatlardaydı mesela, avokado ananas da onun gibi bir şey
Mommyishome Babybloom yok canım muzla kıyaslanacak bir şey değil. Siz de bana iyi cahil muamelesi yaptınız. 😂 Türkiye de var olması, popüler olmadığı gerçeğini değiştirmiyor, tabi İstanbul sosyetesiyseniz, ülkenin ileri gelenlerindenseniz bilemeyeceğim 😂
Aysayd Mommyishome dr muzun kabızlık yapmasını engellediği için avakado ile tüketmesini önerdi. Faydası da cabası. Tabi bizler avakadolariler ile büyümedik ama olsaydı da yok demezdik herald😁. Mubareğin fiyatı geçen markette 25 olmuş yuh dedim ne satıyorsunuz.