Arasannesi GizemElf kod olarak bılmıyorum malesef. Beyaz ankastre sete ait fırın.Diğer tüm ürünlerimde bosch hepsınden memnunum
ipekile GizemElf belki bana oyle denk gelmistir ama 5 yildir bir tarif denemwk istesem hwp firinin azizligine ugruyorum.hicbirweyin altini pisirmiyor. Swrvis sikinti yok diyor ama var
nurelem ipekile borcam mı kullanıyorsunuz canım. Yllardar bosch kullanırım hiç sorun yasamadım ama borcam tepsilerde altı pek pişmiyo
Prens0205 Karakayasveet05 benim bir tek ankastre setim arçelik onu da biz almadık zaten bende memnun değilim aspiratörü neyle silersem sileyim dalga dalga iz kalıyor ocakta öyle valla değiştirilmiyor ki ha diyince bu tarz ürünlerde diğer beyaz eşyalarım profilo onlardan çok memnunum
aselrigel GizemElf Bosh kullanıyorum bütün beyaz eşyalarda buzdolabı fırın harici beğenmiyorum Arçelik diyorum o yüzden
Nur98 Kullanmadım ama cevremdekiler hep bosh öneriyor biraz pahalıymış galiba bende alırsam bosh alırım 🌼
Biscolataerkegim GizemElf Ya canım sana birşey soracağım yanlış anlamayacaksan 🙈 Sürekli ev eşyası üzerine post açıyorsun merak ettim yeniden ev falan mı diziyorsun ne yapıyorsun 😅😀
GizemElf Biscolataerkegim canım ben hep fırın postu açıyorum fark ettin mi bilmiyorum bir doğru düzgün yardım eden olmadı 😂😂
nurelem GizemElf canım fırınımda hızlı pişiriyor hiç sorun yaşamadım gayet memnunum kalite olarak ta zaten bosch çok iyi