Sevim_keles Amypond Allah yardım etsin yazık zafiyet gecirecek bebeğiniz hemen acile kaldırın 🥺birde dalga geciyorsunuz burda okadar dertli anne var bu mübarek günde Allaha havale ediyorum
Sevim_keles Amypond e bilmeyi okadar bunaldımki cocuğum yemeyi unutu artık cok bunaldım 9 saat oldu sadece zorla 2 ölcek mama yedi
Kalbimmmm Amypond hahah cok iyi yapmısınz sizin postan sonra benede bi post actım ama merk ettıgım için actım
Amypond Sevim_keles benimki şuan hasta ve kilo veriyor. Yüksek ateş 6.hastalık olmuş. Zaten iştahsız. Uyuz oluyorum bu tarz gerçek post açanlara.
Amypond Gokturk-10 heh işte o görgüsüz e postlara tepkidir bu post silkelensin artık insanlar benim bebeğimde gelişme geriliği var burda şov yapan annelere uyuz oluyorum
Toprak2509 Amypond dalga geçiyor aklı sıra da bu dalga gececek bir konu değil. Git başka yerde eğlen. Yazana canm sende edit. Böyle annelere iraden diye durduk yere linç yedin
Amypond Toprak2509 konuyla değil şımarık annelere tepkidir bu. O dertli annelerden biri benim. Burda o kadar çok post gördüm ki kilo yarıştıran. Biraz farkındalık lütfen biraz duyar
Amypond Toprak2509 sen çok sivri dilli bir tipsin zaten her posta muhalefet ben seni diğer hesabımdan engellemiştimr. Hortlamışsın yine
Nohutannesi Amypond içli köfteye 10cicibebe ezip verirseniz belki, yoksa sanmıyorum. Ama baklava arasında içli köfte olabilir
Amypond Dhi maşallah iyiymiş gözümüz yok yanlış anlama benimki ayına göre zayıf bu yüzden bu tarz postlar beni de deli ediyor ona tepkidir postum.