Nur5555 Arkadaşlar merhaba Kızım 1 ay 6 günlük çok fazla olmasada kolik bir bebek.İnternette gördüm kolik bebekler hamak beşik seviyorlarmış daha rahat ediyorlarmış gaz çıkarmaları kolay oluyormuş ? Öyle birşey varmı ? Kullanan memnun olan doğruysa bende alıcam lütfen bilgi verebilirmisiniz ? Teşekkürler🌸🌸
Berenkooommm Nur5555 benim kzımda kolikti anam babam usulu tavana tahta beşik çatık gündüz sadece onda uyurdu
Deletedmom0099 ben holmen marmaris marka kullandım gazı için işe yaramadı ama 7 aya kadar onda yattı seviyodu baya arkadaşımda svava marka var o yaylı, bebeği 10 aylık ve hala gazı var, o hamaktan baska yerde uyumuyo. yaylı olduğu için gazını kolay cıkarıyomus
Aydenizerdogmus Deletedmom0099 merhaba bizde 3 aylık olduk aldım ama boynu yamuluyor içine ne koydunuz e bebekten 170 tlye sldık holven marka, ve uyumuyor onda🤔
Bahcemin_gulu Ben kullandım evet rahatlatıyor daha rahat gaz çıkartıyor. Ama sonrası için çok zor sallanmadan uyumuyor, sallamayı bıraktığınızda uyanıyor gece gündüz farkını azaltıyor bence, 4 aya kadar kullandım sonra bırakmak isteyince çok zorlandım.
Nur5555 Bahcemin_gulu sürekli sallamakta istemem ya oda sıkıntı o zaman. Şuan rahat edelim die diğer olacak şeylere görmemezlikten gelmek olmaz😣 teşekkür ederim.
Meryem_20 Bende bı tavsiye üzerine aldım bı dönem hep onda uyudu çok rahat ettim çok gazli bı bebekti iyi heldi alışır diye korkma şuan çok nadir kullanıyoruz 6 aylık olduk
Deletedmom0099 Aydenizerdogmus polar battaniyemiz vardı kendimiz icin olan yani büyük bi boy, onu katlayıp serdik içine hep