sonsuz17 Hiç yapmadım basit bir tatlıya benziyor ama varsa alıyim püf noktası yuvarlak borcama yapıcam bir paket yeterli olur mi sütü ne kadar olmalı
Mom084 sonsuz17 1 litre süt ılık olucak ne soğuk ne kaynar bı teosimicinde ıslatıp kat kat dizilir içine de ne severseniz fındık fıstık ceviz nar ben çok narlı sevmiyorum.ama.tercih meselesi 2 saat dolapta dinlendirirsin 😍 kolay bende yarın yapicam
umutcumunannesi sonsuz17 püf noktasi sütun icinde seker eriyince al kaynatma el yakmayan bir sıcaklıkta olmasi lazim cunku kaynar olursa hamur olur
Zeyna_ sonsuz17 1 litre süt çok az geliyor ilk döktüğünüz de iyi oluyor ama sonra çekince kapkatı oluyor ben 1.5 kullanıyorum genelde
NunuDudu sonsuz17 tarif standart İnstagramda var yazınca çıkar fakat ben ekstra olarak sütün içine beyaz çikolata koyarım şekerini biraz azaltıp. Tarifi de sümeyyeömer de var çok da lezzetli olur.
sonsuz17 Lnr123 Ben bugün yaptım yuvarlak borcama 89 yaprak kullandım 1 litre süt + 1 bardak 1 bardak şeker + 1 yemek kaşığı 5 kattan sonra arasında ceviz koydum Ara ara ıslattım bakalım nasıl oldu😍 Hatice mazinin tarifi inş sütü az gelmedi