Rknn merhabalar arttı egazması hatta dedim en başa dönüyoruz heralde hep böyle gidecek sonra çok az tüketmeye başladım salçayı .domatesi tüketmedim önce fırınlanmış olarak alsın diye öyle daha hafif oluyor pişmiş oldugu için ona alıştı sonra salça miktarını artırdım tükettiğim yemeğe az kattım 1 öğünden 2 öğüne çıkardım ona alıştı sonra domatesi ekledim biraz tepki ona da alıştı şimdi çok rahat tüketiyorum. Ceviz ve balığa da var alerjimiz 8 aylığız bı ay cevizi de açacak onu da bu şekilde aşarız inşallah domates en korktuğumdu çünkü çıldıırıyordu tüketince bi umut oldu bana .balık kalıcı olabiliyormuş. Şunu da eklemek isterim alerji döneminde meme reddi yasadık sağarak verdim hep şu an sadece 70-80 CC anne sütü alıyor onunla bile bu kadar tepki verdi . Daha çok alsa daha çok reaksiyon gösterirdi belki onu bilmiyorum.ama alıştı belirtiler azaldı şu an sorun yok.doktor çok önemli alerjide ,güveniyorsanız dediklerini aynı şekilde uygulayın.umarım aşarız hepimizde çok zor bi süreç gerçekten.şifalar olsun bebeklerimize