Alyask Defne123 bende ıstıyorum 9 aylığız dezenfekte edılmesı lazım mıkrop fılan kapar dıye ve çeker dıye korkuyorum zaten dr önermıuolar kücükken 🤷♀️
Nihannn Buyuk kizima 2 yasinda taktirdim kendisi cok istedi kupeyi ve kiyafet cikarirken acidigi icin gizlice babasina cikarttirdi sakladilar kupeyi ve delik kapandi.simdi istiyo ama korkuyo 5 yasinda. 1,5 aylik kizimi bekliykrum 6. 7 aylik olunca taktiricam belki o daha kolay alisir.
Nihannn Zaten takarken hic acimiyo bile artik tık diye takiveriyolar aglamamisti bile kizim.ama sonrasi az sikinti o delik iyilesirken rahatsiz ediyo.
HYM Defne123 6 aylık iken deldirdim iki gün sonra ise altın küpelerini taktım 9 aylık olduk şükür bir problem yaşamadık
HYM Defne123 şahsi fikrim erken olması daha iyi bence hem farkına varmıyor hemde uğraşmıyor çekiştirmiyor küpeyi alışmış oluyor benim erken deldirme nedenlerimden biride babaya çok benziyo🙈 biraz kız olduğu anlaşılsın diye 😅😅
Nebicimanne Defne123 ben deldirmicem vucut onun vucudu kararini ben vermicen buyudugunde isterse gider deldirir takar . Sahsen bana sorsalar asla kupe takacagim bi deligi kulagimda istemezdim 😂