Gunsss turunculuanne yanına kaydırıp hafif poposunu kaldırıp lifle yıkıyorum iki yanı. İçinde böyle yapıyorum
turunculuanne Gunsss ya ben denedim hiç beceremedim. Bir de kızım ilk kez duşa kabinin içine girince baya korktu 🙊 beni de iyice telaşlandırdı. Sizin bebeğiniz kaç aylık? Ne zamandır öyle yıkıyorsunuz
Cansu1035 Ysmnar daha rahat ettik bayagi hareketli kizim, bunda daha rahat hareket ett file de bile tutamiyorduk normalde.
Cansu1035 Ysmnar gollenmis su, ozellikle kizlar icin enfeksiyon nedeniymis instg hekimanne paylasmisti.
Cansu1035 Ysmnar gollenmis yani kuvet icerisinde birikmis su da yikanmamasi gerekirmis , enfeksiyon oluyormus ozellikle kiz cocuklarinda. Yari oturtup yikiyordum kuvette, bu bilgiyi ogrenince biraktik
Senemmm11 Ysmnar file de yıkıyordum 5 aylıkken. Zaten 6 aylıktan sonra oturmaya başladı kuvetin içinde üstünden çıkardığım kirlileri serip oturtmaya başlamıştım. 10 aylik oldu Artık kuvet kullanmıyoruz duşa kabinin içinde oturakta oturtuyorum duş başlığını da eline veriyorum suyu kendine tutuyor oyalaniyor bende o sırada yıkıyorum