Gamze1761 Mom88 ben kucakta sallaiyordum artik kollarim belim dayanmadi sonra aynaya alıştırdım ama normal zmanda şarkılar fln söyledim simdi uykusu geldiginde ankiyorum aynanin karsisinda goz goze geliyorux daha bi sarki bitmeden gözler kapanıyor.
Gamze1761 BabyGroot hadi insallah hepimizin bebeisleri misil misil uyur :) bi kalkalim sabah olmuş olsun :)
BabyGroot Gamze1761 aahh keşke o günleri de görsek 🤲🏻 benim kız en az 2 - 3 defa uyanıyor 2. Uyanmadan sonra yatağında yatmıyor illa bizim yanımızı istiyor 😄
Mom88 Gamze1761 yaa ne güzell bende ayakta sallamaya alıştırayım dedim basını kaldırıp duruyor hiç oralı olmuyo🤣🤣🤣
Gamze1761 Ozlemm-19 en son 6 da uyaniyor 9 da uyuyor. Sabah 6 bucuk 7 arasi ayaktayız. 5 aylik bu arada
Gamze1761 Mom88 benimki de uyumuyor ayakta hep 1 yas olunca nasil olacak bu uyutma işi onu düşünüyorum
Ozlemm-19 Gamze1761 benimkide 50 günlük 8 de uyandı 9 30 da tekrar uydu sabah 5 gibi kalkıyor normalmı bilemedim
Kalbimmm Gamze1761 omuz basında uyuyor yatağında ağlıyor 😅tek elle kendime suan çay dolduruyorum bakalım içebilecek miyim 😅🙈