alchn 16 ay 17 günlük oğlum ama gecen sene aldığım 12 aylık tişört sort oluyo hatta bebekken giydiği sort bile bebekle nasılsa 6 9 ay oldu kilosu 11.5 boyu da 82 kendim ölçtümde neden böyle oldu ki
Kocayanakannesi25 alchn kilosu az geldi bana canim oglum ondan.baya kucuk 12 kilo hep bir yas usyi aldim buzamana kadar kiyafetleri.. doktor kontrolleri nasil azmi yiyor ?
Mommysharkdoodoodoodoo alchn Ama öyle düşünmesene cm olarak o ay durumları. Mesela 12-18 aylar genelde 84 cme kadar giyiliyor bir tık boydan kısalır ama kolu eni daralmaz. 2-3 yaş kıyafetlerin 96 cm olduğunu biliyorum oğlum 2 yaşına girecek şu an 85 cm. Hala 12-18lerde olanlar var olmayan da var
alchn hypatia korna diye çağırmıyolar asi için gittim 1 yaş da bakmadılar kilo boy hemen gönderiyolar tehlikeli diye
Birbebek34 Kocayanakannesi25 bu mu sizin bi anneye verdiginiz moral ? “benim oglum senin oglundan baya küçük 12 kilo” sizin oglunuzun kilosunu sormamıs ki neden kıyaslama yapıyorsunuz anlamadım?
Kocayanakannesi25 alchn elinden geldigince kalorili besin degeri yuksek seyler vermeye calis yemiyorsa da cok zorlama zorladinmi soguyorlar yemekten 🙏
alchn Kocayanakannesi25 valla öyle yaptım ama zorladıkça kusturuyo kendini bende veremiyorum napcam şaşırdım kaldım
alchn hypatia devlete gidiyorum hep ordada aynı korana diye zaten kendiliğinden çağrışmazlar ocak ayından götürürüm zoraki birini araya sokarark iyi dedi ama üstünden geçti
Kocayanakannesi25 alchn zorlama kuzum inanki cok ters tepiyolar acikinca ister istemez yiyor sevsigi seylerden gitmeye calis insallah icin rahat eder 🙏❤
Kocayanakannesi25 Birbebek34 bunun kiyasla alakasi yok ki cogu anne zaten kilosunu ve ayini soyluyor yorumlarda .. elimden gelsignce yardmci olmaya calisiyorum yorum yaptgm anne rahatsz olursa bana soyleyebilir kii destek icin tesekkur etmis zaten !
Edakk Benim bebeğim 11 aylık 12 kilo düşünün yani gelişimi önde Bile ama hala bebeklik pijamalarının çoğunu giyiyor, normal bisey ben de bazen zayıflıyorum kilo alıyorum ama hala aynı şeyleri giyebiliyorum bende bebeklerde öyle
Edakk Edakk burda ki kilo verdiğim şey mübale yanlış anlamayın lütfen bende 80 kiloyum ama 90 kiloykende aynı pijamaları vs giyebiliyorum onsan söyledim
Deniz_kvk alchn 16 ay bebek icin 11.5 cok iyi bir kilo.doktorunuz gelisimin iyi oldugunu soylemiyor mu? Tabi dogum kilosunada baglida. 2 yas bebeklerin cogu 12 kilo .