Gzmmmm Dün 2.aylık aşımızı olduk Hemşire 24saat sonra yıkabilirsin dedi kızımda kakasını heryere bulaştırdığı için bugün akşam üzeri yıkadım ama içim hiç rahat değil Aradan 30 saat geçti öyle yıkadım ama nette ¾ gün yıkamayın diyormuş😞😞😞😞😞
DaisyMom Gzmmmm birsey olmaz insAllah.Bebeginizi takip edin yinede😊 birsey soracagim bu iki aylik asisi 2 ay kac gunlukken vuruluyor.Bize ayin 19.gun verdi.cunku Suan 2 ay 10 gunluguz.
Ebruk Ebruk bilmiyorum ki bebeğe banyo yaptır bir gün önce öyle getir dedi hatta takip kartına banyolu aşı diye belirtmiş yarın sorarım olmadı
Aryalinam DaisyMom Verem aşısı her zaman mevcut olmuyor. Geldiğinde gün belirleyip iki ay içindeki bebekleri toplu çağırıyolar.
Mehmetkaan Bizde salı günü alduk aşı bugün yıkadım doktor da hiçbirşey demedi zaten sadece ateşi 38 üstünde olursa ağrı kesici verirsin dedi
Aryalinam Gzmmmm Verem aşısı yapıldığı için 3 gün yıkamayın diyoruz. Kolu sisebiliyo bebeklerin çünkü. Sen kolunu takip et. Siserse buz uygulaması yapabilirsin. Ama buz aküsü ya da jeli bir beze sarıp direkt bebeğine temas ettirme. 30saat uzun bir süre inşallah bi sey olmaz canım içini ferah tut 🌺
Gzmmmm Aryalinam allah razı olsun sizden sadece şişlik için mi başka yan etkileri var mı acaba Korkuyorum çünkü 😔😔
Aryalinam Gzmmmm Başka bi sey olmaz zaten orda kızarıklık olucak o da zamanla gecicek. Yine de bi iki gün daha su sabun degdirme bence. Allah senden de razı olsun 🤲