tatlisert Mehmetereninannesiamin inşallah 🤲🏻 tavukları kuşbaşı kesip sosladım. Çöp şişe dizip fırına attım. Fırında yapıyorum😊 ismini kısa yazmışım fırında tavuk çöp şiş 😁☺️
Elis21 Mehmetereninannesi Mercimek çorbası İçli köfte Karnıyarık Pilav Cacık Tatlı olarakta tavuk göğsü yapacam
Aysen58 Mehmetereninannesi merhabalar hoşgeldiniz epeydir sizi göremedim:) nasılsınız ? Benim dünden yemeklerim var ama.gullac yaptım bugün mutluyum çunku çok seviyorum.
Adanurymn Mehmetereninannesi emzirdigim icin oruc tutamıyorum fakat yemek olarak karniyarik yanina patateste koydum üstlerine kıyma serptim pilav cacık 😊 bide dun aksamdan islak kekim var
Belinaymuhammadi Mehmetereninannesi bezelye patates kızartması bunları da nasıl yapacamı da bilmiyorum çok hastayım grip oldum ve çok acıktım susadım yani kısacası ölmüşümde ağlayanım yok 😁😪😖🤧
Hilalkakilli Mehmetereninannesi bende hatayda yaşıyorum 🤗 Patlıcan kebabı Pilav Arpacık çorbası Salata Magnolya
asaf_3545 Mehmetereninannesi Bende hatayliyim dün yaptım belen tava çokta güzel. Oluyor yanına da ıspanaklı börek brokoli yapmıştım siz nasıl yapıyorsunuz tavayı
Eylusunannesiii Mehmetereninannesi kofte patates kızartıcam yanina biber domates kozlucem mercimek çorbası pilav 😂