Saripapatyammm Mehmetereninannesi Ben nefis yemek tariflerine bakiyorum. Günlük cıkıyor :) Buğu kebabi Tarhana corbasi Pilav Salata Trilice Benim menüm
Sena00 annekuzusuuuu Öyle bir anlatmışsınız ki karnım gurul gurul ses cikariyo şuan açım diye 😂😂 afiyet olsun
Domdom Mehmetereninannesi iyi yapıyorsun canım sende olmasan soran olmayacak valla 🤧bugünlük menümüz 🎀 tavuklu nohutlu çorba 🥣 Patates püresi 🥔 sebzeli tavuk 🌶🫑 Bulgur pilavı 🍚 bir türlü yemek nasip olmayan dün yaptığım saray sarması tatlım 🍰 Rabbim herkesin evine sofrasına bereket versin 🙏🏻
BurcuKucuk Mehmetereninannesi erişteli yeşil mercimek çorbası, salça soslu misket köfte, patates püresi, bulgur pilavı , salata ayran ve cheesecake
Alya112 Yoğurtlu cevizli mantar salatası -Köy tavuğu haşlama-nohutlu pirinç pilavı-tavuk suyuna sebze çorbası-ıslak kek
Tatlisannedilekk Mehmetereninannesi zeytinyağlı taze fasülye, yoğurtlu makarna, salata, muzlu magnolya😊
Aymiraalp Mehmetereninannesi Yaz domatesinden domates çorbası karışık dolma yumurta salatası Kayserili olarak da sucuk yada sucuk içi iftarlarda mutlaka oluo herkese afiyet olsun…..
Aybukemm Mehmetereninannesi tarhana çorbası düdüklüde et yemeği pirinç pilavı Kemalpaşa tatlısı domates salatası
Nik_mik_yok Mehmetereninannesi yok kız bim den kuru baklava aldım. Sütlü serbet yapıp çikolata rendelicem uzerine .oldu da bitti 🤣