Elifim1512 Kızım 4 aylık hem gündüz hem gece o uyurken diken üstünde duruyorum. Parmak ucunda yürüyorum resmen ufacık sese uyanıyor. Sese nasıl alıştıra bilirim ? Bazen beşiğini sallıyorum uykuya devam ediyor bazende hemen gözleri açıyor 🙄
Anne25 Elifim1512 uyurken televizyon açık yanında sesli konuşuyorum hep bir ses oluyor yani gündüz sesli uyur gece sessiz 2 aylık bebeğim
yusufumyasemin Elifim1512 uyutup beşiğe yatırıyorum arkamı dönerken bacağımdan çıt diye ses geliyor ona uyanıyor 😄bizde 4 ay 21 günlüğüz
Bebegimm1 Elifim1512 bizde 4 ayligiz evde tv acik uyur o sese uyanmaz ama telefon calsa ben konuşsam sesime uyanır evde ayak ucuyla yuruyorum tvden uyanmıyor ben ses yapsam gözler 😳😳
Elifim1512 Anne25 benimki doğduğundan beri uyanıyor malesef 😔 TV sesinden uyanmiyor zaten çok kısık izlerim ama hareketlerden kapı sesinden uyanıyor
Zelisblt Elifim1512 sorma ya, bi kere annem babamla geldi memleketten bu kız bir ağlıyor bir ağlıyor annemler kendilerini suçlu hissediyorlardı birde onlar yüzünden uyumuyormuş gibi. 1,5 yıldır ilk defa geldiler 2 gün dayanabildiler 😒
Zeynepnefesinannesi Elifim1512 benim kızımda öyleydi içeride dizimde saallayarak seste uyuttum bi süre konuşma televizyon seslerine alıştı ama kapıdır falan onlara hâlâ uyanıyor
ikizminikler Elifim1512 uyuttuktan sonra ayağım elim kolum kıtlayacak diye korkuyorum hele parkelerin yerinden esnemesi tam bi facia
2kezanneoldu Elifim1512 benim 1 aylık bebeğim… yürürken ayağım kütlüyor taa onun sesini duyuyor kapı ziline uyanır tv bakamam sesini de kıssam uyumaz bende aynı durumdayimm en ufak sese uyanio
yusufumyasemin AyselSedarEslem bütün uğraş çöp gözleri açıp tatlı tatlı bakmaya başlıyor , gülermisin ağlarmısın
Elifim1512 Bide her gören sen alıştırdın diyor 😔ne yapsaydım yani evin içinde davul zurna çalıp mı gezseydim bilmiyorum 😏
Elifim1512 yusufumyasemin ben genel olarak gülüyorum uyanıp gülüyor çünkü bende dayanamayıp ağlanacak halime gülüyorum😂
durucinar Parke sesi telefon sesi tamam anlarımda yatağımda sağdan sola dönerken ne kadar ses çıkarabilirimki 🤦😁