Ahkukulivahkukuli Blackcloud canım ne cevap verdin bonus soruya bana da arac sahibi misin ve hydra boost kullandın mi diye gelmiş soru
Blackcloud Ahkukulivahkukuli Bana sadece araç sahibi misin diye sormuş beybim, arabamız olmadığı için hayırı işaretledim.
Ahkukulivahkukuli Blackcloud ya peki bana 3 soru gelmiş gecen 3 ay üst uste kutuları kaçırdım hep cook üzgünüm 😂😂
Ahkukulivahkukuli Sumeyra87 sana da hydra boost sorusu geldi mi? Yaslanma karşıtı ürün sorusu bide ne cevap verdin bonus soruya
Kuslarkisa_hayatucuyor bldk69828 her soruda kutu gelmiyor zaten .hatta bazen soru gelmeden kutu geliyor. Profili %100 dolu tutmak için önemli cevap vermek
Taze1mom Kuslarkisa_hayatucuyor bana hiç bonus kutu çıkmıyor ya 4 soru var hepsini cevapladım hiç biri yok
Kuslarkisa_hayatucuyor Taze1mom geçen ay banada 3 soru vardı ama kutu gelmedi. Soru çıkana illa kutu çıkıyor diye bi kural yok zaten
Kuslarkisa_hayatucuyor Caglarass evet o.bana da geldi sonra gitti yok şuan. Araçla ilgili bi urun var heralde. Koku yâda temizlik ürünü diye tahmin ettim😁