Kuslarkisa_hayatucuyor Kızlar görmeyen varsa yanıtlayın. Bu ayın şanslıları kimler olacak bakalım 🙋♀️
Senemmm11 Kuslarkisa_hayatucuyor kayıt olduktan sonra 2 ay üst üste çıktı sonra hiç çıkmadı. Bonus sorulardan hic çıkmadı zaten 😂
Kuslarkisa_hayatucuyor Domdom denebunu sitesi var ,her ay üyelerine ücretsiz deneme ürünleri gönderiyor. Anket dolduruyorsun, Uygun bulduklarına gönderiyorlar. Arasira da böyle bonus sorular geliyor
[silindi] Kuslarkisa_hayatucuyor Mrb canm bnde giriş yaptım da neresin de anket yaziyo bn istegram faln kullanmıyorum cozememedim
Mom7856 Asklepios Ama bana 1 kere geldi geçen ay üye oldum o zaman geldi oda hangi banka ve banka kartı kullanıyorsunuz gibisinden bir soruydu başka da bişey gelmedi Bende şans yok zaten ben yurtdışındayım ya ablamın adına üye oldum babaların adresini verdim kendi e posta mı koydum dedim belki gelir Bi açayım ama yok 😂
haziranin25i Kuslarkisa_hayatucuyor üye olduğum ay kutu geldi bana ama zamaninda maile dönmediğim için hakkı kaybettim. 😂Bu ay için sabırsızlanıyorum 💃🏻🧚