Kızlar lafa nasıl başlasam bu kafayla kendimi ne kadar doğru anlatabilirim bilmiyorum.bazen sizinde annelikten kendinizi men etme isteğiniz oluyor mu ? 15 aylık bir oğlum var 4 sene sonra 4aylik hamile olduğumu doktor kontrolünde tesadüfen öğrendiğim minik mucizem o benim çok şükür çok seviyorum çok üstüne titriyorum yemesi içmesi herşeyiyle 4 4 lük ilgileniyorum ama bazen çok bunalıyorum.ya ben anneliği beceremiyorum yada oğlum kendini mutsuzluğa adamış bilemiyorum.dogdu ilk 3 ay sakin bi bebekti varmı yokmu anlamazdık 4.aya girdik o gün bugündür nasıl derler annemden emdigim süt burnumdan geldi.tam 9.aya kadar hiç abartmıyorum gündüzleri kucağımda taşıdım evimi öyle temizledim yemegimi öyle yaptım oğlumu öyle oyaladım çünkü otursam kıyamet kopardı ne oyuncak bildi ne oturmak oturtturmak..yurur rahatlarsın dediler kucağa gelmez özlersin dediler yok hala kucak delisi hala kendiyle 1 dk oyalanmaz yapışık ikiz gibiyiz ve olur olmaz herşeye ağlıyor mesela tirnagimin kenarında etimi koparmak için elimi ağzına koydum elimi cekistiriyor oğlum dur diyorum yok dur diyorum yok elimi cekmezsem kıyameti koparıyor yahu benim bedenim niye karışıyorsun bacak kadar boyunla 🤦♀️(olur olmaz şeyler bunun gibi cook fazla ) eşimle biz oğlum uyumadan yemek yiyemeyiz ya masayı dağıtır yada ben o masayı hazırlayama kadar evde kıyamet kopar.babasi aşırı ilgili yedirir oynatır ama oğlum musade ettiği kadar 2 duşa girsem babasına bırakıp evi yıktığı günleri bilirim alt komşu bise oldu heralde diyip yukarı çıkardı şimdi o da alıştı sesine aglamasina…ya kızlar gerçekten bir dünya doktor testler yaptırdık,suya 40 defa ayetel kursu oku huyu suyu düzelir dediler yok o da ise yaramadı huyu huy değil gerçekten şimdi benimkide öyle diyenler olacak ama benimki 12 aydır böyle hiç değişmedi zorluğuda huyu da.. insanlardan soyutladım kendimi 1 çay içmeye bile gitmez oldum çünkü gitsem o cayo oğlum içmeme asla izin vermiyor sohbet etmeme izin vermiyor ya çok yoruldum gerçekten söyle 1 sene uykuya yatsam kendimi ancak öyle toplarım ne psikolojik ne fiziksel gücüm kalmadı ben sabahları güne mutlu mesut başlarken oğlum sana gülmek haram der gibi burnumdan getiriyor ben büyüdükçe düzelir derken daha kötüye gidiyor.he ben demiyorum ki akşama kadar kendiyle oyalansin rahatca işimi yapım kahvemu içeyim gün de 2 saat kendiyle oyalansa bana yeter ki ben tek büyüyor biyere gidemiyor yasitlariyla aktivite yapamıyor die evde her türlü oyunu oynatmaya çalışıyorum enerjisi çok yüksek bi insanım ama artık o da kalmadı.uzun oldu galiba kusura bakmayın.