zahideege 6 aylık oğluma doktor alerji için zaditen damlayı verdi kullanan var mı aranızda yan etki olarak cok sersemleştirip uyuttuğu söylediler doğru mu acaba 🙄
Janss zahideege Endikasyonları olabiliyor . Ben de tablet versiyonunu kullandım kendim için , gece yatmadan önce kullanıyordum . Rahat uyumamı sağlıyordu . Sizde gece uykusundan önce kullanabilirsiniz bebeğinize 🕊
Thesra zahideege Evet bizede verirken öyle söylemişti yatmadan önce verirsen akşamları raht uyumasına yardımcı olur demişti nitekim çok olmasa da az etkiyle uyuyordu😌
AlyaMerveMina Thesra merhaba 7 damla aksam cerdi suya atılarak dedi ama nekdr suya atılarak onu anlamadım 7 danlayı nekdr suya atalkm
AlyaMerveMina MerveLiya 5 aylık 7 damla ama nekdr suya atıcam onu bılmıyorum suya damşatabılırsın dedi ama
MerveLiya AlyaMerveMina aynen ağızdan damlatabilirsiniz kilosuna göre veriyor her kilo için 1 damla benim kızım 8 kilo 8 damla
Nuran_nur zahideege bizede verdi ama bize öksürük için verdi evet uyku yapıyomus 5 damladan fazla verme dedi
Munoss zahideege dogru bizde kullandik 3 kullandim 1 hafta demisti dokuntuleri gecti bende daha kullanmak istemedim siz dr un dediğinden vazgecmeyin yinede ama stkilemis olmayim
AlyaMerveMina Thesra bende artk çay kaşığına damlatıp veruyorum zaten bellı bisüre kullancz alerji oldgu bılebelli dgl daha