Alyatrd Uykusuzluktan ölünmüyordu dimi 😞 4ay 10 günlüğüz şimdiden bittim diyebilirim 😑 uykusuzluk tamam da şu baş ağrısı olmasa 🤕🤪
Hosgeldin050120 Alyatrd 4 ay 9 günlüğüz bizim de ayni tek gözüm kendiliğinden kapanıyor ama o halinden memnun emmeme istediği bol ağlama ahhhhhh 😭😭😭😭
Rkydmn Hosgeldin050120 benim bebekgim 1 ay 22 günlük oda emmek istiyor ama ememiyor ağlıyor sinirleniyor bazen çok yoruluyorum. Aç kalıyor mu diye kendimi yiyip bitiriyorum
Ballokumu Alyatrd tamamen dolmadan geçti büyük ölçüde. 5.ayında bal oldu. Şu an 5.5 aylık ve ballı bir lokum 🥰😍
ozgekzy Alyatrd bizim 5buçuk aylık gibi rahatladı ama çat diye düzelmiyor yavaş yavaş sakinleyerek azalıp bitiyor
Hndd Ballokumu 4 ay 25 günlük atak hesaplamada bitmiş gözüküyo ama bence asla bitmedi olabilir mi kii
BzeynepC Alyatrd valla emen cocuk gece kalkiyor. Bazen 2 3 bazen 788990066 kere. Uyku egitimi diyorlar ama kizim beni egitiyor🤣 o kadar sabirli biri degilim.
Hosgeldin050120 Rkydmn daha yolun başı daha neler neler goruceksiniz biz her gün başka birşey keşfediyoruz
Rkydmn Alyatrd galiba ya. Çok yoruluyorum gerçekten. Uykusuzluktan neyse de emmemesi çok yoruyor beni
BzeynepC Alyatrd inanin bende anlamis degilim. Bi gun tam oldu diyorum geri kalan haftanin 6 gunu olmamis oluyor😀