maestro lingolingo Minnakseven pamukseker1 Veraveannesi Dlnilingi @Hotic @Pembebeyzmavi @iki_prens_annesi_ @Evlatkokusuuy @Fadimeemre Bu o kadar güzel bir bağ ki, onun sevildiğini ve desteklendiğini bilmesi güvenli bağlanarak büyümesi.. belki hayatımızın bir kısmı böyle uykusuz ve zor geçecek, fakat bir gün emmeyi bırakacağı zaman onunla kurduğumuz bu özel bağı o kadar çok özleyeceğiz ki.. hepimizin eline sağlık, mükemmel anneleriz ❤️
lingolingo maestro sadece gece uykusunda meme ile uyumak istiyor 5+6 gunluguz 10 dk snrasnda kendinuyuyor biraz daha dalmasini bekleyip agzindan cekiyorum sabah 8 e kadar deliksiz uyuyor snra emip geri uyuyor 😅
Hotic maestro haklısın canım ben de bunu düşünerek memede uyumayı bırakmak istemiyorum 5 ayı kaldı şurada. İdare ederim yeter ki canları sağolsun yavrularımızın..❤️
Minnakseven maestro ben artık uykusuzluğa alıştım zaten her şeye rağmen emzirmeyi seviyorum anne meme diye peşimde gezmesine bayılıyorum 😍
Tatlisannedilekk maestro oğlum 6aylık sadece emerek uyuyor, uyuduktan sonra beşiğine koyuyorum gece de 2saatte bir yada saat başı emmek için kalkıyor. Şimdi diş çıkartıyor oyüzden sürekli memede bu aralar uyku düzeni falan kalmadı uyumuyor
Mucizem_0809 maestro 23 aylık önceleri sallayarak uyutuyodum ama ayaklarım çıkıyodu uzun zamandır emerek uyuyo daldıktan sonra yatağına bırakıyorum bazı geceler dakka başı uyanıyo bazende sabaha kadar kalkmıyo hala bi ayarı yok çocumun 😂
Kardelen06 maestro benim bebeğimde memede uyuyor ama beşiğe koyunca uyanıyor meme istiyor bende çözümü şöyle buldum memede dalıyor omuzuma alıyorum orada pışpışlıyorum uyku iyice sarınca beşiğe koyuyorum direk memeden ayırınca sanırım kokusunu arıyor ondan uyanıyor
Evlatkokusuuy maestro sakın bebeği yanınızda uyutmayın sokularak size gelir uyku hali ne olacağı belirsiz çok tehlikeli bi de ateş yapabilir bebeğinize fark etmezsiniz havale geçirebilir