Symayldrm YeldaKuzey kale yapardık mahallede ki arkadaşlarla cam kırıklarıyla da süslerdik ne güzel ezanla beraber kalaleri yıkar öyle gelirdik eve :) ahh çocukluğum
Ryhnmhmtuna YeldaKuzey gözlerim doluyo ya öyle özledim ki o kalabalık sofrayı annemin sahurda mis gibi kokan çörekleri tın tın da tın tın davul sesi müstakil ev çok duyulurdu iftardaki o coşku babamla bahçede ezanı beklememiz 🤗 şu ramazanın bi gününü bari onlarla geçirebilseydk günlerdir anılarım canlanıyo duygulanıyorum 😢😢😢
Tosbiginannesiii Offff nerden actin be bacim bu postu içim yandı içim😢 öyle çok özlüyorum ki o günleri keske hep çocukluğumuzda kalabilseydik ve büyümeseydik😢
Balbademim3 YeldaKuzey Kalabalık iftar sofrasına oturmak, iftar sonrası sohbet oyun çok güzel günlerdi
Azsonra YeldaKuzey annemin yemek telaşı babamın ilk gün oruç tuttuk diye bize getirdiği iftaflıkla orucu açmamız hergün bir ewde mukabele yapılması top atma sesini duymak için o kar kışta dışarıda bekledğmz hep beraber sofrada oturduğumuz o günler çok güzeldi
Ebru2ozturk YeldaKuzey var olmazmi 😆 bütun gün verilen abur cubur ne varsa biriktirip iftardan sonra yerdim 😆🤗 sonra sahurda babam sıcak hamur vermek için davulcunun peşinden koştu davulcu da babamdan kaçtı dövmek için falan geliyor sanmış hiç unutmam hahahajajj😆😂
saripapatyam2 YeldaKuzey annemin sahurda yaptığı börekler.. yağmurlu havada sahur.. davulcu, kış mevsimindeydi ozaman ramazan ayı.. ne güzeldi herşey..
Fermanimmm YeldaKuzey ben kotu şeyler hatırlıyorum Allahim bir daha yaşatmasın annemle babamın ac acına oruç tuttuğunu ve abimle benim tas gibi olmuş küflü ekmegi aci domates turşusunu yediğimiz geliyor aklıma 😥
Tuagc Okuldan eve gelirdim tam zile basmak icin ezani beklerdim 😃 çocukluk iste Hep eve gelmeme denk gelirdi
sehribannn YeldaKuzey sahur vakti cami hocamız ilahi söylerdi çok severdim camide yakindi evimize sonra iftar sofraları hep bir başkadır benim için bide iftardan sonra akşam çarşı gezmeleri bayılırdım ama büyüdükçe tadı kaçtı şimdi de zaten corona belası 😑😂
Kado87 YeldaKuzey rahmetli annem anneannem ve dedemle actigimiz iftarlari ve sahur gecelerimizi asla unutmam keske 3ude hayatta olsaydi onlari coook ozledim
Sermin03 İlkokuldayken okuldan gelirdik hemen ezan okunurdu oruç açardık 4 gibi onu unutmuyorum 🤗 daha hava aydınlık yerdik akşamda oynamaya çıkardık
Meltemmelikemelisa YeldaKuzey valla yüryüşe çıkardık sürekli ailemizle dondurma yerdik suan o yok çok ukte kalıyor pandemoden solyı eskı ramazan tadı alamıyoruz ınsanlar sagurlara kadar dışarlardaydı kalmadı oda 😠bu vürüs bır bıtsede ulkece dünyaca rahat etsek artık
Periii YeldaKuzey davulcu yine var ama annemle babamla yaptığım sahurlar okuldan geldiğimde son dakika yetiştiğim iftarlar ne güzeldi 🥺
mom073 YeldaKuzey ramazan alışverişi çok güzeldi sahura uyanmak. Tutmasak bile o sahurda yemek yemek o kadar güzeldi ki sucuklu yumurta patates kızartması öyle lezzetli gelirdi ki 🥰 davulcuyu duyduğumda ki korku ve heyecan. Komşuluğun güzelliği iftar sonrası teraviye gitmek 🥰 ya hepsi çok güzeldi gerçekten😍
ElifkonunAnnesi YeldaKuzey çağrı filmi ❤️ gecenin bir saati başlardı film, her seferinde sonuna kadar izlicem diye babamın göğsüne yaslanır başlardım izlemeye, her seferinde de hicret sahnesi civarında uyuya kalırdım 🤣