pogacayanakli_aylamm hakikizeytinyagi kantoron yağı bende kullanıyorum ama sudocrem kadar etkili olmadı. Siz nasıl kullanıyorsunuz.
hakikizeytinyagi pogacayanakli_aylamm Her bezini açtıgında biraz poposunu acık bırakıyorum 2 3 dk sonra sürüyorum. Her alt degıstırmede hemen bezlemıyorum bırazcık hava alsın doktorum oyle demisti
pogacayanakli_aylamm hakikizeytinyagi bende dediginiz gibi yapıyorum. Yine de pisim oluyir. Acaba bende mi bezi degistitsem
hakikizeytinyagi pogacayanakli_aylamm hangi bezi kullanıyorsunuz sleepy kullanıyorum ben ama ıslak mendıl kullanma dedi doktorumuz o yapıyormus 🙈 bende toplu aldım o yüzden yıkayıp kullanıyorum. ıslak mendılı dırek vurmayın poposuna güzelce yıkayın
pogacayanakli_aylamm hakikizeytinyagi bende sleepy kullanıyorum. Valla bende musluğun altında iyice yıkıyorum.islak mendilimde sleppynin zeytjnygali olanından.
hakikizeytinyagi pogacayanakli_aylamm en iyisi kokusuz olan yenidogan serisi onu kullanırken pişikleri yoktu ama parfümlüye geçince ne kadar yıkasamda pişik yapıyor 🤦🏼♀️