ikizbabymom Egemenin_Annesi saldırmaya o kadar müsaitlerki neyi ne için sorduğuna bile bakmadan atlıyolar maşallah
Egemenin_Annesi ikizbabymom kiz insani bin pisman ediyorlar valla ya sacma salak seyler yaziyorlar konu nerden nereye geliyor. Insanlar özel hayatlarindaki mutsuzluklarini burda atiyorlar 🙄
ikizbabymom Egemenin_Annesi benim bebeklerim bebek tarifi yemedi ben normaldede çok tuz kullanan biri değilim kendi yemeklerimizden yedirdim amaan söylemedikleri kalmadı olay ben tuzu şekeri savunuyoruma kadar geldi anam herkes mi lohusa anlamıyorum ki
Egemenin_Annesi MiracAlpinveUmutunAnnesi mirac alp de böyleymiydi bro ya aranizda yatar miydi tosuncuk resmen aramizda yatmak icin gecenin bir körü uyaniyor aramiza geliyor uyumaya devam 😂😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi Egemenin_Annesi Tabi bro aramızda yatardı dedigim dedik olsun isterdi gerçi halen öyle 😆
Egemenin_Annesi MiracAlpinveUmutunAnnesi ahh bu bebelerden cektigimiz nedir bizim bro ya tüketti valla 😂😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi Egemenin_Annesi Daha bu bir başlangıç demek isterdim bro ama dost acı söylesin mi 😆
GramPozitifBakteri Egemenin_Annesi Evet orası öyle gel desekte gelmicekler 🙁🙁 illaki doyarız bi gün 😃