Yusufbebekk BalkizimBaloglum2 tavuklu yapıyorum ben kıymalı denemedim ama tavukla kabağın uyumu gerçekten harika
BalkizimBaloglum2 Mercimek çorbası dünden musakka ve mısırlı pilavim var az bisey yanina havuç tarator ve karnabahar kızartıcam tatlida kupta buskivili tiramisu
Ozelanneozelbebe Şehriye çorbası Baş kavurması ( sarımsaklı yoğurt eşliğinde) Pirinç pilavı Salata 👌🤭
ecemm-6161 Alvin0 hahaaa😂 olsun KUZum ben oruçluyum Allah oruç tutanların oruçlarını kabul etsin inş🥰🤲🏻🤲🏻 Emziren anneler tutmasın zaten ben emzirmiyoruö diye tutmadım canım
Alvin0 ecemm-6161 âmin Rabbim kabul etsin inşallah 2 oruçtur tutamıyorum geçen yıl hamileydim bu yilda emziriyorum inşallah seneye tutmak nasip olur oruç sevinci çok başka 🥰
Mehmethaninannesi Alvin0 Fırında tüm tavuk Pilav Ezogelin çorbası Patetes Yatağında mantar Salata Elhamdülillah bugüne 😊
En_guzel_yanim Alvin0 şuan sadece ezogelin çorbam var yanına salçalı makarna birde melki yaparım herhalde🤷🏻♀️😊
Bebilottim Alvin0 Domates çorbası Kıymalı Krep Bohça Zeytin yağlı Biber Dolması Salata Tatlı Allah Bereket versin. 💛😬
Azsonra Alvin0 tavuk haşlama keşkek şehriye çorbası salata lokma tatlısı dünkü menüde wardı bugünde kalanları yiyeceğiz Allah kabul etsin
QueenBeee Alvin0 annemde kalıyorum menümüz makarnalı yoğurt çorbası dolma içli köfte salata pirinçli börek
Roseses QueenBeee AA pirinçli börek nerelisiniz bunu bi tek benim annem(sinopluyuz) yapıyor sanıyordum 🙈 😂 eşim çok şaşırmıştı pirinçli börek duyunca