Yusufbebekk Alvin0 ezogelin çorbası kabak sandal pirinç pilavı patates püresi bisküvili pasta 🥰🥰🥰 kabak sandal tarifi çok güzel herkesin denemesini tavsiye ederim
Ecreee Alvin0 dunki yemeklerin var.. mercimek çorbası,islim kebabı(kürdan kebabı) ,pilav..şeker pare yapmıştım birazda ondan kaldı..salata yaparım havuç tarator da yaparim
metehanmom_ Alvin0 dün oruçtan dolayı ben hiç yiyemedim eşimin yemesiyle de bitmedi yemekler 😊 bugün rahatım, dün de fırında patlıcan patates soğan kebabı mercimek çorba ayran turşu falan vardı tepsinin yarısından fazlası duruyor 🤷🏽♀️😊 afiyet olsun herkese
MerveAlya metehanmom_ Mercimek çorbası Belen tava Pirinç pilavı Salata, komposto , hoşaf , süt helvası 🧚🏻♀️
41esra Alvin0 bizimkide köpürecek muhtemelen ana hamileyim ben canım çektii napim diyip sıyrılmayı planlıyorum 🤣 neden bi insan et tavuk pirinç pilavı dışında Başka bir şey yemez ki anlamıyorum patates bile yemez mi bir insan ya şoklardayım🤪🤪😝😂
ecemm-6161 Alvin0 hahaaa😂 olsun KUZum ben oruçluyum Allah oruç tutanların oruçlarını kabul etsin inş🥰🤲🏻🤲🏻 Emziren anneler tutmasın zaten ben emzirmiyoruö diye tutmadım canım
sevgiduruu Alvin0 dün kü yemeklerim var içli köfte çiğköfte. Çorba salata bi de hoşaf yaparım bugunde biter Allahın izniyle
HamzaSiracveBen Alvin0 taze fasulye bulgur pilavı bol soganlı maydonozve roka salatası bir de pasta dün oğlusum istemiş ☺️☺️☺️
Tatlisannedilekk Alvin0 tarhana çorbası, fırında somon, salata🙂 oğlandan fırsat bulursam bide puding yapıcam😀
Sadekahvem Alvin0 dünden mantar 🍄 ve bulgur pilavım var çok az kalmışlardı. Yanına sulu köfte yapicam
Aryemus_3 Alvin0 fırında kaşarlı et sote yapacam domates çorbası ıspanaklı yoğurtlu bulgur köftem var tatlıyı yaptım kalburabastı çok şükür Rabbime
YigitAlpsMom Alvin0 Dünden tavuklu nohut yemeği var çökertme kebabı yapmayı düşünüyorum birde pilav salata