Albertosss Albertosss sevgili mod arkadaşlar sizden ricam etiketi değişmeyin bilgi sahibi olanlar yazsın🥰
Mariposa Albertosss belediye beyaz masaya bildirin zabıta gönderiyorlar şikayet icin. Hic olmadı polisi arayın gecenin bir vakti oyle gürültü yapmak ne demek. bizim de yan binamızda Araplar var gece kadın zılgıt cekiyor geri zekali midir nedir. Gece ne yaşıyorlarsa artık. Az kaldı bende şikayet edicem …
Albertosss Mariposa sinir bozucu valla çocuk onların yüzünden uyuyamıyor ,nasıl bi düzene kaldık şaşırıyorum canım
Mariposa Albertosss biz de duvara vurduk ama cix yok anlamıyorlar. Sorsan mükemmel muslumanlardir ama komşuya saygı yok. Kadınla konuşun gece vakti çocuğum korkuyor o şekilde ses yapmayın deyin baktınız devam ediyorlar polis çağırın.
Annesirintugceuzun Albertosss Zabıtaya haber verin gitsinler kapılarına. Ceza yiyince akıllanırlar belki. 👌
Albertosss Annesirintugceuzun benden önceki ev sahibiyle de karakolluk olmuşlar kadını çıldırtmışlar sıra bende galiba 😏
Albertosss Mariposa yemeklerimi ayarlayayım çıkıp son kez sert bi şekilde konuşucam valla mübarek gün adamı sinir ediyorlar canım
Annis-ogul Albertosss sitede mi oturuyorsun xnm yoksa mustakil apartmanı gibi mi. Bizim komşu da gece olunca cekic gibi biseyw vuruyorlar hergun .hemen güvenliği arayıp söylüyoruz susturuyorlar
Albertosss Annis-ogul yok canım sitede oturuyoruz ama cahil insan çok laf anlamıyorlar üstten sofra bezi silkeyenmi desen gece darbuka gibi sesler çıkaran mı desen yok yok 😏
Annis-ogul Albertosss güvenliği arayın cnm ikaz etsinler.biz artik herhun güvenliği araya araya suan sesleri çıkmıyor. Laftan anlamazlar hic muhatap olmaya değmez. Ayyy en sinir olduğum şey sofrabezi cirpmak yaa
Mariposa Albertosss evet geçimsiz komşu ile bir ortamda yasamak zor. Kötü komşu insanı ev sahibi yapar derler , ev bizim ama gene de şikayetimiz var komşulardan 😅 kimisi arka taraftan hali silkeler sanki köyünün bahçesi pat pat .. toz duman hep evin içinde.
Mommysharkdoodoodoodoo Albertosss bence hiç o olaylara girme. Ara polisi şikayet et gelip uyarsınlar. İkincide para cezası kesiyorlar kişi başına. Akılları başlarına geliverir. 12den sonra gürültü yapmak yasaktır. Ama şimdi siz kapısına çıkar uyarırsanız iş başka yerlere gider Allah korusun
Albertosss harley gece aldım elime telefon dedim kayıt yapcam polise dinleticem, hele uğraştığımız şeylere bakın valla şaka gibi canım
Albertosss Mariposa ahhhh tatlım bende yeni aldım 1 yıl olacak yıllarca kirada oturdum Gül gibi komşularım vardı , hep derler ya ev alma komşu al diye hakikaten öyle . Görgüsüz insan çok yıpranan biz oluyoruz
Albertosss Mommysharkdoodoodoodoo O anki sinir çok berbat birşey hani o tv izliyoruz ya birbirlerini öldürüyorlar falan , işte o sinir anında herşey oluyor inanki ben gece 1 olmasa çıkacam yukarıya eşim bırakmadı .
Arasannesi Albertosss bölge karakolunu arayın üst komşumdan rahatsızım evde darbuka çalıyor,gürültü yapıyor vs hanı bu sekılde çağarırsankz uyarıya gelirler.daha da devam ederse uyarıya rağmen gider şikayetçi de olursunuz
Albertosss Arasannesi artık işin çığrından çıkıyor canım ev sahibiyim bide kiracı değilim anlayış yok insanlarda
Mariposa Monorakaaa kız deli midir manyak midir nedi kadın durduk yerde zılgıt cekiyor , kocası da Arapça birseyler söylüyor rahatsız familyası