Mommysharkdoodoodoodoo htceee98 geçen yaz güneş görünce kızarıyor hemen gidiyordu şu an tamamen yok tahmini bilmiyorum ama 6 aylıkken falan baya azalmaya başlamıştı
Yagmurygit Ensesinde çilek lekesi var kırmızı bir leke birde göz kapaginda hafif kırmızı bir leke canım çok çilek çekmişti hamileyken😃😃😃omudur bilemem
_zeynepaybars_ Yagmurygit benim oğlum unda ensesinde kırmızı leke var bazen çoğaltıyo bazen küçülüyor annemler de gül lekesi diyo bide sağ bacağında var o kahverengi bir leke 8 ay oldu hala duruyo sonradan anladım oda doğum lekesi ne istedim de olmadı diye düşünüyorum ama bulamıyorum herşeyi de bol bol yemiştim 😄😄😄😄😂😂😂😂
Mommysharkdoodoodoodoo htceee98 geçer ama geçmese de ne fark eder ki sonuçta canımız kanımız daha mı az seveceğiz hayır
Nisaelizmom Benim kafamda doğum lekem vardı. Büyüdükçe azalmış ama hala bi kırmızılık var ve saç telimin bi tanesi kırmızı renk 😃🥰🥰 hamileyken kızımda da olsun istedim ve kafamı kaşımıştım kızımda da böğürtlen gibi nokta nokta oldu 😌🥰❤️❤️
Mom62636362 htceee98 Bebeklerimden birinin sağ omzunda ve sırtında var. Adı hemanjiyom. Büyüyor, 1-2 yaşından sonra küçülürmüş.
neslihan-87 htceee98 kızımda var ne lekesi bilmiyorum kaşların ortasında 7 yaşında hala geçmedi bebekken haha belirgindi şuan okadar değil ama yine belli oluyor