YavruKurdum Ya bu ara çok düşünmeye başladım bunu. Evim amerikan mutfak. Oğlumla bana çok zor olur mu? Yanımda oynar falan diye düşündüm ama daha mı tehlikeli yoksa aynı odada olacağımız için daha mı rahat? Ev bakmaya mi başlasam taşınmak için?
archmom YavruKurdum evim amerikan mutfak degil ama zaman zaman evim amerikan mutfak olsaymis ben naparmisim dedigim cok oldu 😂Belki sanilandan daha iyidir ustte kalsin
ikizbabymom YavruKurdum ayaklanınca baş edemezsin balım annemlerin amerikan mutfak her yerini bağlıyoruz dolapların tezgaha uzanıyolar bu kez
Nohutannesi YavruKurdum biraz daha tehlikeli olabilir. Mutfağa ilgileri çok. Mutfak evin neresinde olursa olsun zaten peşinizden gelir ama amerikan mutfakta siz tuvalette olsanız da o mutfağa gidebilir. Daha kolay erişme durumu olduğu için. Tabi bu benim düşüncem ve sadece bir düşünce. Umarım hiç kaza yaşamazsınız😇
cylnchngr YavruKurdum benim taşınacağım ev amerikan mutfak özellikle öyle olmasını istemiştim gözümün önünde olsun diye çünkü ben yemek yaparken kızım salonda oluyor genelde bu daha tehlikeli benim için sürekli kontrol etmek zorunda kalıyorum kesici aletleri ulaşamayacağı yerlere kapaklara ve çekmecelere emniyet kilidi takarsanız bi sorun olmaz diye düşünüyorum
YavruKurdum cylnchngr Ya böyle de düşünüyorum ama sonra diyorum ya bi anlık dalgınlığıma gelir mutfakta bir şey devrilirse falan Allah korusun ay.. İçinden çıkamadım işin
Zelisblt YavruKurdum bana hiç hoş gelmiyor nednse, görüntü olark görünce güzel geliyor ama kullanış açısından seveceğimi sanmıyorum. Ben odada daralınca mutfağıma koşuyorum odayla bir olsa nereye gidicm 😬
YavruKurdum Zelisblt Uf bende hiç sevmiyorum aslında misafir geliyor hep yanlarındayim belki ben mutfağa gidip az kafa dinlicem yok her şey ortada. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Zelisblt YavruKurdum he bnde o açıdan, mesela misafir geliyor sıkıldığım anlar oluyor, mesela çay koymaya gidiym tatlı bişy hazırlayınca rahat rahat koyuyorum. Ama diğer türlüsü hep biri bnm yaptığım işi izliyormuş gibi hissederim 😂
Mom356 YavruKurdum annemlerin mutfağı Amerikan mutfak valla gönül isterdik benim evim olsun 😁 Gerçekten çok güzel en azından bebeğim sürekli yanında olcak
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi YavruKurdum Yani bebek kapısı taktırabilirsiniz alan varsa. Gelmesini istemezsen gelemez. Bence daha kolay olur. Yemek yaparken izlersin,oynar falan.
YavruKurdum AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Alan çok yok ama izlemesi falan olursa rahat ederim herhalde inşallah amin 😂
YavruKurdum Zelisblt Öyle oluyor zaten bir şey yapacam eşim bile ordan bakınca geriliyorum. Çok gıcık bir şey ya valla tek rahatlığı televizyon izlerken yemek ne alemde derdi yok gözümün önünde 😂😂
Morusevenanne Zelisblt aslında ayrı bi salonun varsa çok iyi oluyor. Mesela bizim öyle samimi olduklarımızı sadece açık mutfaga alıyorum arkadaşlarım gelince vs. Bişeyler hazırlarken beraber olmak iyi oluyor 🙂
Mom356 YavruKurdum sürekli temiz olması lazım 😒birde o yanı var tabi misafir gelince zorluk olmuyor ev dubleks büyük başka misafir odası var
MesNes YavruKurdum benim de amerikan mutfak kafamda soru işaretleri var ama taşınamam.. şu merdiven başlarına konulan kilitli kapılardan koyacağım dolaplarımda da kulp yok kilit takamam🤷🏻♀️
ikizbabymom YavruKurdum bacım pandemiyi ev kredisini fırsat bilip milletin iliğini kemiğini kuruttular malatyada 3+1 daire kirası 1500-2000 arası
Gari_de_Gari YavruKurdum sürekli toplu olmak zırhında tezgahın,misafir gelse kokulu yemek yapsan taze fasülye gibi gidene kadar misafirin üzerine sinecek koku😅kızartma yapsan koku oturduğun bölümde kalacak… ben pek sevmiyorum yA
Tatlican YavruKurdum kerdesim o sekilde 1bucuk yaş araile iki cocuk buyuttu cok memnun cünku yemekte yapsam gözüm üstundeydi cocukların diyor diger türlü olsa neyaprdim diyor hep.
aybukemom YavruKurdum bebek için tehlikeli açık mutfak ama genel olarak sevmem ya mutfak mahremim benim😃