Mom987 YavruKurdum Mutfak benim özel alanım ya hiç sevmem amerikan mutfak. Salonla mutfak bir olsa nasıl rahat edicem ben 🤣
KardelenYB YavruKurdum rahat değil her açıdan rahat değil biri gelince mutfak berbat olunca ne yapacağını şaşırıyor ınsan , sonra balık felan yapsan kokuyor cıkmıyor kızartma yapsan aynı sekılde yemegın her türlüsü sınıyor koltuklara perdelere zor Yani beee
Tatlican YavruKurdum bence hiç düzenizi bozmayın zaten mutfak ayrı bir yerdede olsa yemek yaparken cocuk gelip masaya tezgaha çıkıyor bu hareketli cocuklarda kesin .salonum uzak ordada masa var masaya çıkıyor aklim onda kalıyor.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi YavruKurdum Yani benimle mutfağa geliyor 18 ylık tek durmaz asla. Ben habgi odadaysam orda olur. Bu yüzden diyorum amerikan mutfak olsaydı rahat ederdim 😂
YavruKurdum AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Gidince bakacam artık duruma baktım tehlikeli işler oluyor ev bulurum direkt yok iyi idare ediyoruz kalırım 🤷🏻♀️
KardelenYB YavruKurdum bende çok severim ama yanaşmam 😶 anam yıllarca cekti be bide ben çekmeyeyim dedim 😂
Tatlican YavruKurdum anladigim kadarı ilk defa tek olucaksiniz oglunuz ile .ayri bir odada olursa akliniz hep onda olucak .1yas sonrasi tam hareketli zamani.allah kolaylık versin fikir verme konusundada cocuk buyutme konusundada
YavruKurdum Mom987 Bizimki korkuyordu yeni yeni alışıyor çekmece falan ilgisini çekmiyor şu an o daha çok su şişesini devireyim terlikleri fırlatayim bir yerlere vurayım derdinde 😂😂
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi YavruKurdum açabileceği kurcalayabileceği dolap ver ona bi tane mesela kap kaçak dolu olan dolap,diğerlerinde kilit olur. O zaman pek zorluk olmaz. Hepsini kapatırsan sorun olur. 😂
gezentianne YavruKurdum Benim eski evim amerikan mıtfaktı ben aksine cok severm hem sürekli derli toplu olmak zorjnda hem de cocugun göz önünde. Bizim suan ayrı mıtfak ama yine dibimde bişey değişmiyor 😀
YavruKurdum Zelisblt Bende unuturum genelde o yüzden rahat oluyor kahvaltı hazırlarken Müge anlı açıyorum izlerken yiyorum falan o konuda rahat
kaymakliekmekkadayifi YavruKurdum yani emekleyio yürüdüğü zaman zor olabilir fakat daha kucukse sikinti olmaz. Cunku benimde amerikan mutfak bebegim daha 42 gunluk ve cok isime geliyo bu sekilde olmasi yanimda duruyo en azindan ben biseyler yaparken