Mom0988 Prensesannesiiiiii Kızım 29 aylık 11.5 kilo kizimda prematüre de o yaşıtlarını yakaladığı için artık normal .Oğlum 3.5 aylık ancak prematüre 1.5 aylık 4.600 gramdi en son.🙂 2 de büyük oğlum var 😂😂😂
Sevgilikizim Nazar olur yazamam anlam veremiyorum neden böyle sürekli post açılıyor öğrenince ne oluyor ki :)
Selcan Prensesannesiiiiii 3400 dogdu 26 aylık 11 kilo 😑 masallah kilosu olanlara ne yedirip iciriyorsunuz ya bende deneyim gercekten 😔 masallah herkese bu arada.
turansmom Prensesannesiiiiii 2860 doğdu 2500e düştü hemen, en son 22 gün önce 5 aylıkken tartıldı 6800dü
EB1661 Prensesannesiiiiii doğum kilosu 3.200 2.5 aylıkken 7.300 dü 300 kıyafet diyelim biraz fazla takip edelim dedi doktorumuz neyi takip ediceksiniz fazla kilo devam ederse ne oluyo diye sormayı unuttum şimdi birdaki kontrolü bekliyorum sabırsızca
EsofmanliSevketHoca Gizemaslan123 Hay MAŞALLAH ne yedirdin öyle, bana da söyle de bebem çitlembik gibi gibi ya 🤩
pembeninkurku ecemine benimde öyle canım ama benim yetmiyor ve bu aralar yemiyor Buda kesilecek diye ödüm kopuyor😕